perjantai 24. lokakuuta 2014

Viimeinen viikonloppu ?

Kukkuu bööböö ! Olisikohan tämä nyt se viimeinen viikonloppu kolmistaan ? Olisin jo niin valmis synnyttämään ja saamaan ihanan poikamme maailmaan. Nyt on varmaan viikon ajan tullut tosi paljon supistuksia ja melkein jatkuvasti ihanaa menkkamaista jomotusta. Tänään nuo menkkamaiset kivut ovat vain yltyneet ja välillä tuntuu todella epämiellyttävältä. Nukkumaan mentäessäkin kivut vain yltyvät eikä oikein hyvää asentoakaan meinaa löytyä. Joko kivut estävät tai sitten vauva on huonossa asennossa. Mikään ei siis ole hyvä. Lantioni on ihan *askana, jonka seurauksena istuminen, makaaminen, seisominen, käveleminen, kaikki on todella haastavaa. En todellakaan nauti tästä enää. Toivon, että nämä supistukset ja kivut saisivat jotain aikaan, onhan tänään jo 37+5 joten mitään estettä vauvan tulolle ei ole. Rakas poikamme, tulisitko jo tänä viikonloppuna ? Aamen. 

 *hörppii vadelmalehtiteetä*

Oltiin eilen illalla ajelemassa, jonka seurauksena minua supisteli hieman enemmän kuin normaalisti. Kävimme jopa ojan kautta, jonne sitten jäimmekin jumiin. Hieno idea Krideltä, haha :D Siinä jonkun aikaa yritimme päästä pois ja meno oli kyllä aikamoista, auto tärisi ja heilui minkä kerkesi, supistuksien kannalta ihan kiva. Olisin voinut synnyttää sinne ojan pohjalle :'D Onneksi joku ohikulkija tuli auttamaan ja he yhdessä saivat sitten auton pois ojasta. Usko meinasi loppua, pelkäsin että me jäädään sinne koko illaksi. Se ei olisi ollut hauskaa ! 

Tänään suuntaamme äidilleni nummelaan kyläilemään. Oiva tilaisuus vauvan tulon kannalta. Monesti se synnytys lähtee käyntiin jossain huonossa paikassa tai juuri silloin kun on suunnitellut tai sopinut jotain todella tärkeetä. Olisikohan näin meidänkin kohdalla. Toivon todella. Minua ei oikeesti mikään enään pidättelisi, olen niin lopen uupunut tähän raskaana oloon. Vauvan haluan ja olen aina halunnutkin, mutta suoraan sanottuna...en tykkää olla raskaana. Vauvalle on jo kaikki valmiina ja minä olen valmiina joten pliiiiis ! Nyt sormet ja varpaat ristiin, että synnytys lähtisi käyntiin tämän viikonlopun aikana toive ajattelua... !!
Suski

5 kommenttia:

  1. Samaa toivotaan :D

    Nyt 40+0 ja alkaa kyllä kypsymään pääkoppa tähän raskauteen :D

    VastaaPoista
  2. Onko mahdollista, että olet synnyttämässä? ;)

    VastaaPoista