perjantai 24. lokakuuta 2014

Kirppis löydöt

Lähdettiin tänään kaverini kanssa extempore ostoksille. Malmin velmu kirpputorille. Suosittelen ! Olen käynyt siellä monta monta kertaa ja voin oikeesti kertoa, että henkilökunta on mukavaa ja vaatteet todella hyvin hinnoiteltu. Sellaisiakin kirppiksiä näkee, missä vaatteet on ihan yli kalliita. Miettikää, kirppiksellä !? Minusta kirpputorien ideana on saada vanhat vaatteet kiertoon ja yleensä halvalla. Tuolla kirppiksellä hintaluokka on ainakin minun kukkarolleni enemmän kuin parempi. Käykäähän siis ihmeessä piipahtamassa ja katsomassa josko tekin tykkäisitte. 

Mietin, että olikohan tämä minun viimeinen kirppis rundi vähään aikaan ? Tai ainakin viimeinen Altsun kanssa kahdestaan ? Oloista päätellen voisi jopa ollakkin. Mutta nyt pidemmittä puheitta kirppis löytöihin. Alexsandralle löysin kolme ihanaa paitaa ! Neitokaisen paidat alkavat käymään jo pieniksi joten nämä tulivat todella hyvään saumaan. Paidat ovat kokoa 86/92, lähemmäs 92. Olen tyytyväinen näihin löytöihin, koska nykyään löydän hyvin harvoin Altsulle mitään. Monesti vaatteet ovat todella kulahtaneita tai sitten todella tyhmän näköisiä, huono kuntoisia tms. Paitojen lisäksi löysin talveksi ja kylmille ilmoille ihanat villasukat. 

Pojalle löytyi TAAS jumpsuitti, mutta kun se oli niin ihana ja halpa. En voi vastustaa noita pienen vauvan jumpsuitteja. Sitten löytyi ihana kirkkaan vihreä kauluspaita/neule eurolla ! Sukkahousut, koska niitä ei ole vielä kuin yhdet. Kyllä, pojalle sukkahousut, uskokaa tai älkää. Olisitte nähneet mieheni ilmeen kun kerroin ostaneeni pojalle sukkahousut. Miksi muuten miehillä monesti on se kuvitelma, ettei poika lapsella voisi olla sukkiksia ? Sitten löysin ihanat villasukat lämmittämään pienen vauvan jalkoja <3


Suski

2 kommenttia:

  1. Toi sukkahousujen käyttö pojalla jakaa mielipiteitä niin naisilla kuin miehillä. Joidenkin mielestä se on aivan kamalaa, jos pojalla on sukkahousut. Oikeasti nehän on tosi kätevät ja mukavatkin. Enemmän itseäni ihmetyttää, miksi pojat ei voi enää kouluikäisinä käyttää sukkahousuja. Eihän ne ole mitään muuta kuin pitkät kalsarit ja sukat yhdessä. Ja selvennyksenä tarkoitan niitä paksuja sukkahousuja, en ohuita nyloneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just toi ! ne on kätevät just esim talvella, ei tarvii erikseen laittaa sukkia ja housuja jos ollaan esim menossa ulkoilemaan.

      Poista