perjantai 5. kesäkuuta 2015

Jouluvauva


Kyllä, näet aivan oikein ! Meille on tulossa kolmas vauva. Laskettuaika tälle pienokaiselle on 22.12.2015. Alun perin laskettuaika menkkojen mukaan oli 14.12, mutta tämän päivän ultra antoi tarkemman ajan ja sillä mennään. Meille on siis tulossa jouluvauva, maailman paras joululahja ikinä ! Tämä on siis syynä siihen, miksi en ole jaksanut kirjoittaa blogia niin ahkerasti. Raskauden alussa minua kiusasivat pahoinvoinnit, aivan järkyttävä väsymys ja päänsärky. Tänään ultrassa kaikki oli hyvin, vauva kasvaa ja kehittyy mahassa niinkuin pitääkin ja on ultraajan sanoin hyvinvoiva ja reipas ! Nyt siis on taas luvassa maha/raskausajan postauksia, joten enjoy !


Ultraaja kysyi minulta, minkä ikäinen esikoiseni on. Vastasin, että juhannuksena täyttää 2 vuotta. Hän sanoin, että sittenhän lapsille tulee ihan hyvä ikäero, "Joo, mutta onhan tuossa välissä tuo kohta seitsemän kuukautinen poika". Olisitte nähneet ultraajan ilmeen ! Lopuksi tokaisi, että no tuleehan ikäeroksi silti yli vuosi, hyvä. Näköjään me alettiin oikeen urakalla tekemään näitä lapsia, kaikki kolme lasta ovat sitten 2,5 sisään tulleet. Ainakin lapsista on sitten isompana seuraa kun kasvavat. Jooasta ja Altsusta on nyt jo toisilleen seuraa, toinen juoksee karkuun ja toinen konttaa pää kolmantena jalkana perässä. Altsusta tulee tuplaisosisko näin pienenä ja meidän pienestä Jooa pojasta tulee isoveli ! Wäää, jouluna meillä on kolme vauvelia <3
Suski

15 kommenttia:

 1. Hui!! Mutta ihanaa, todella paljon onnea numero kolmosesta :)

  VastaaPoista
 2. Meillekin on tulossa jouluvauva! Vielä blogisalaisuus (hih), joten jätän nyt kommentin anonyymina :D Kohta päästään ekaan ultraan, jännää!

  JA ONNEA KANS HURJASTI TEILLE!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii onnea sinnekkin ! Tuut heti kertomaan tänne kun oot julkassu blogissa ! :)

   Poista
 3. Olipa yllätys! :) Onnea oikein kovasti! Kiva päästä lukemaan raskausjuttuja taas. ^^

  VastaaPoista
 4. Onnea♡ meil oli sama homma kolmannen ultrassa :D kun kerroin et esikoinen oli 2v :D 2v10kk kolme lasta :D uskonnkuitenki että tämä on positiicista jossai vaihees. Voit lukea blogissani arjestani kolmen pienen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Onnea, ihana uutinen vaikken ihan heti olisi osannut arvata <3 ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vähän äkkiä joo, mutta vauvat on tervetulleita kerta niitä suodaan :)

   Poista
 6. Ohoh..mä vähän ajattelin, et mahdatko olla raskaana mutta sitten mietin et ei kai ihan näin pian :D Jännittääkö yhtään kumpi sieltä tulee..onko mitään aavistusta? Se on hyvä kun teillä on jo molemmat niin ei oo silleen niin väliä ja painetta sen sukupuolen suhteen :) Sitten vaan paljon raskauspostauksia!

  VastaaPoista
 7. Niin ja onnittelut unohtui, onnea!=D

  VastaaPoista
 8. Haha. Meil oli sama juttu kun kävin kolmannen kanssa ekassa ultrassa kysyi esikoisen ikää ja sano et hyvä ikäero tulee.. oltiin miehenkaa sillee "joo mut on siinä yks lapsi välissä :D"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä :D Mitäköhän ne oikeen aattelee kun kysyy vaan esikoisen ikää ,hih !

   Poista