lauantai 22. joulukuuta 2012

Great day !


Hellurei ! 


Tänään on ollut kyllä tosi kiva päivä, semmonen tunne, että ois saanu tehtyä vaikka mitä ! Noustiin yhdentoista aikaan, kun kahdeltatoista piti olla mieheni tädillä. Siellä näin ekaa kertaa hänen mummin ja vaarin, jotka asuvat vähän pidemmällä. Sitten oli tietysti rakkaani vanhemmat, vanhempi pikkusisko ja hänen miehensä.
Siellä kahviteltiin ja vaihdettiin kuulumisia, oli kyllä tosi kiva nähdä kaikkia !
Oli kuulemma mieheni perheenkin mielestä minun masu kasvanu, hih :)

Kylästä lähdettyämme, meninmme isäni kanssa käymään ruoka kaupassa, kun hän halusin auttaa meitä, että vauvaki saa ruokaa ja kasvaa isoksi !
Kotiin päästyämme, mieheni jäi ulos, yritti yli tunnin avata niitä minun autoni jäätyneitä ovia, mutta tuloksetta...
En olisi halunnutkaan, että ovet aukeis ! höh.
Kokkasin meille herkku lasagnea ja siivosin vähän kaappeja, jotta saisi tämän kämpän kunnolla kuntoon kaikkia kaappeja myöten ! Huomenna voisi pitää jonkinlaisen siivouspäivän, kerta se joulukin on jo maanantaina ! Kunnon joulusiivous, sitte tämä kämppä ois oikeen priima kunnossa ! :) 

Nyt illalla kävimme mieheni kanssa vähän ulkoilemassa, tommonen pieni kävely lenkki oman rakkaan kanssa tekee kyllä ihmeitä aikaan ! Tuli ihan hitsin hyvä olo, virkisti mieltä kivasti :) Kylmän kävely lenkin jälkeen menimme sitten omaan lämpimään saunaan ! Kyllä teki hyvää, nyt on niin hyvä olo ettei mitään rajaa ! Nyt ilta jatkuu leffoja katsellen kynttilän valossa ja herkkuja syöden, tietty oman rakkaan kainalossa ! ( Kyllä on vauvalla hyvä olla masussa ku mama on näin hyvällä päällä, hih ! )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti