lauantai 23. helmikuuta 2013

Uhhh ihanaa !

Hiihtoloma vietetty ja nyt alkaa viikonloppu rakkaan kanssa. Maanantaina laitoin Altsun vaunut ja systeemit tilaukseen ja eilen Kride haki ne matkahuollosta ! JEEJEEEJEE ! 
Eilen oli neukkupäivä, everything is perfect ! ♥ painoo mulle tullu yhteensä +6 kg koko raskaudessa. verenpaine 114/74, hemoglobiini 121, vähä tippunu alusta, eli ehkä vois rupee syömään rauta juttuja. Altsun syke 140, ja ei vissii tyttö oikee tykänny siitä anturista ku potki sitä , ajatteli varmaan että "mee nyt helvettii siitä häiritsemästä" :D ja neuvolaan mentäessä neukkutäti tokas "oho, sun maha on pullahtanu ulos" :D sf (kohdunkorkeus) mitta 20cm, eli normi käyrillä mennäään. Nyt on sitte saatu raskaustodistus, kelan sivuille siis täyttelemään hakemuksia, plus saatiin vauva lehti vielä mukaan luettavaks :) Valitin myös alaselkä kivuista ja lantio kivuista, joten sain maanantaiksi fysioterapeutille ajan, siellä saan sitte toivottavasti hyviä neuvoja ja ohjeita miten voin lievittää näitä kipuja ja hyviä venyttely ohjeita :)

Hammaslääkärissäkin kävin tuossa viikolla, kun en ollut moneen vuoteen käynyt. Kaikki oli täydellisesti, otti vain hammaskiveä pois, muuten siis kaikki hyvin, ei reiän reikää. 
Kampaajallakin kävin toissa perjantaina. Hiukset lyheni aika kohtuullisesti...kun oli niin huono kuntoiset, mutta nyt ne ainakin kasvaa terveinä ja paksuina. Väriksi laitettiin tälläinen luonnollisen vaalea. Olen ihan tyytyväinen, vaikkakin tähän pituuteen en ole vieläkään tottunut..

Vauvan liikkeet on tuntunu joka päivä kovemmin ja kovemmin. Nyt on jo pari viikkoa näkynyt ihan päällekkin päin :) Ollaan Kriden kanssa päästy leikkimään minin kanssa ihan kunnolla. On se niin ihana tunne, kun tökkäsee mahaan, nii saa potkun vasta kaiuksi. Mutta välillä nukkumaan mentäessä ei olekkaan sitten enään niin hauskaa, kun Altsu potkii ihan sika kovia potkuja suoraan rakkoon :D:D Kestää muutaman tunnin unen saanti noitten touhujen takia.. Mutta antaa minin leikkiä ja myllertää, hyvä juttu se vaan on :)

Oon hurahtanu ihan kokonaan noihin pinkkeihin vaatteisiin ja vauvan tavaroihin! Altsuu ei mihinkää muuhun väriin näköjään pueta ku kaikki on pinkkii :) Oon nyt käyny kirppiksillä pyörimässä muutaman kerran ja aina on löytyny jotain pinkkiä vauvalle :)

Meidän prinsessan vaunut oli aivan järkyn mageet !! Oikein kromi vanteet ja kaikki ! Valkosta keinonahkaa, joka on kestävää ja josta pystyy sitten hyvin pyyhkimään kaikki kurat ja liat pois. Tosi hyvä hankinta ! Kiitos Kriden vanhemmat <3 
Vauvalle on nyt kummitkin valmiina, neljä niitä tulee yhteensä :) Mun pikkusisko, Kriden pikkusisko, mun tosi hyvä ystävä Laura plus vielä riden kaveri :) 
Ens viikkoa odottelen ! Perjantaina mulle tulee opintolaina, joten mennään ostamaan meille ikeasta uusi sänky, uusi pikkupöytä makkariin (johon mahtuu tietokone,mutta kuitenkin suht kaponen), ja jos löytyy jotakin ihanaa. Laitan myös Altsun pinnasängyn tilaukseen! Mulla on siihen jo valmiina reunan pehmukset ja kaikki :) Vielä on vähä hommattavaa vauvalle,mutta aika paljon ollaan jo saatu hommattua. Onhan tässä vielä muutama kuukaus aikaa ;) Toivon, että aika menis tosi nopeaa, että sais jo pikkusen syliin <3 UHH ihana somalainen beibi <3


Tälläsen tuttinauhan aion hommata meiän prinsessalle <3

Ps. Rakkaalle miehelleni teen oman isyyspakkauksen, tilaan niitäkin tavaroita sitten perjantaina kun tulee rahaa :) Eli siis tähän isyyspakkaukseen tulee Kridelle jotakin, josta hän hyötyy itse sitten vauvan kanssa ja kaikkea ihanaa jota hän voi sitten hypistellä ja odotella vauvan tuloa :) Tekee sekin tän vauva asian varmaan hieman enemmän konkreettiseksi kun saa jotai omaa joka kuitenkin liittyy vauvaan jne. Laitan sitten kuvaa kun olen tilannut näitä tavaroita :)
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE ! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti