maanantai 14. lokakuuta 2013

vuosia, vuosia lisää

Rakas aviomieheni Kristo täytti 11.10 vuosia. Nyt ikää herralla on 27. Hullua ajatella miten aika rientää, vastahan me nähtiin, minä olin 17 ja Kride 24. Pitäisikö sitä tässä nyt höpötellä meidän suhteesta, alusta tähän päivään..hmm, siinä saattaisi mennä monet monet viikot, joten kirjoitampa tiivistettynä hyviä ja huonoja asioita. 

Vuonna nakki ja muusi 2011, kesällä, tapasimme ensimmäisen kerran. Se taisi olla 11.6 (numero 11 vaanii meitä meidän suhteessa joka asiassa) . (Minun ja Altsun toisen nimen nimipäivä 11.7, minun nimipäivät 11.8, Altsun nimpparit 11.9, kriden synttärit 11.10 ja tosiaan nähtiinkin ekan kerran 11 päivä, ainiin ja alettiin seurustelemaan 11.8.2011, ja mitään ei oltu suunniteltu :D).  Eka kerta kun kunnolla näimme oli Kriden kaverin humppa bileet nurmijärvellä. Ylläri jotkut bileet, emmehän me silloin tehneet muuta, kun biletetty (kaverini kanssa). Noh, onneksi menimme sinne bileisiin, koska ilman niitä, emme olisi ikinä kunnolla tavanneet. Enkä olisi saanut kriden puhelin numeroa, jota ensin luulin vääräksi, mutta toisin oli. Siitä päivästä lähtien aloimme tekstailemaan monta kertaa päivässä, kaikkia söpöjä viestejä. Aluksi en tiennyt mitä tunteita Kridellä minua kohtaan oli, mutta aika näytti, että meidät on luotu yhteen. 


Muistelen vieläkin niitä ensimmäisiä kertoja, kun olin Kriden luona yökylässä. Me pystyimme alusta asti puhumaan melkeimpä mistä vaan, mihin vaan liittyen. Meillä oli aina hauskaa ja nauraa räkätimme niin ettemme pystyneet lopettamaan. Oi sitä alkuhuumaa. Jopa se, että tiesin näkeväni rakkaani seuraavana päivänä, sai sydämeni tykyttämään sataa tuhatta ! 

Isoja päivä suhteessamme ovat varmastikkin 1.3.2012 jolloin menimme kihloihin (siihen aikaan olin myös raskaana, joka päättyi keskenmenoon...). Muistan myös ensimmäisen vuosi päivämme 11.8.2012 jolloin menimme pariksi tunniksi maisema risteilylle syömään, oli herkkua. Sitten alkutalvi 2012 jolloin saimme tietää odottavamme pientä prinsessaa. 3.6.2013, jolloin menimme naimisiin ja pari viikkoa tämän jälkeen muutimme ihanaan asuntoon, jossa asumme myös tälläkin hetkellä. 

Nyt olemme menossa 19.10 hotelliin yhdeksi yöksi viettämään Kriden synttäreitä, vähän myöhään. Kahden keskinen aika tulee kyllä tarpeeseen, koska tässä on ollut stressiä suuntaan jos toiseenkin. Pääsemme kahdestaan viettämään aikaa ja olla vain toistemme seurassa, ilman mitään stressiä ja murheita. Yksikin yö voi muuttaa suhteen taas läheisemmäksi. Läheisyyttä ei koskaan voi olla liikaa paitsi jos roikkuisi toisessa 24/7. 

Tulikohan kerrottua edes jotain järkevää? Mutta eniwei, rakastan aviomiestäni kaikista eniten koko maailmassa ja haluan olla ja toivon niin yhdessä koko elämäni loppuun saakka <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti