torstai 6. helmikuuta 2014

Kuluvaa viikkoa

Kohta ollaan taas yksi viikko eletty ja hieman lähempänä kesää ! Kuluva viikko on pitänyt sisällään vauvoja ja mammoja, hih. Maanantai meillä tosiaan oli Altsun kanssa sellainen koti päivä. Ei mitään streissiä, kunhan oltiin ja löhöttiin.

 Tiistai kului kaverin luona vauva painoitteisesti. Mitä siitä tulee, kun kolme vauvaa, kolme mammaa ja yhden villin koiran laittaa yhteen ? No ainakin älämölöä ja äksöniä riitti ! Alexsandra kun nousee jo seisomaan ja kävelee tukea pitkin, niin pitää olla koko aika varuillaan, ettei vain satu mitään pahaa ! Altsu on myös pikkasen liian kovakourainen noiden kavereiden kanssa, joten pitää olla vieressä katsomassa ettei satuta liian pahasta. Kavereiden päälle on nimittäin kiva kiipeillä ! :D

Keskiviikko meni kirppiksillä pyöriessä Tiian ja Jaden kanssa. Tein myös löytöjä ! Muutamalla eurolla sain Altsulle kolmet ihanat pöksyt, yhden neuleen ja yhden benettonin paidan ! Mä niin fanitan kirppareita ! Sieltä löytyy aina kaikkea ihanaa ja ihan uudenlaisia vaatteita pikkuisille.

Tänään ollaan vaan oltu kotosalla. Tällä hetkellä pieni nukkuu päikkäreitä partsilla. Idiootti naapuri on poraillu yläkerrassa kohta kaks tuntia putkeen. Meinaa hermot mennä ! Mulla soi varmaan koko loppu päivän poran ääni päässä, huhhuijaa.

Ainiin, Alexsandralla on nyt kaksi hammasta. Tai toinen on jo hampaaksi luokiteltava, toinen on siinä ja siinä, mutta näkyy kuitenkin ja tuntuu. Hammas oireita on; kiukkuisuus, uneliaisuus, räkää..ei oikeastaan muita.


   

  

 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti