lauantai 23. elokuuta 2014

Viikonlopun tunnelmia.

Perjantai iltapäivä meni kotona löhöillessä. Taisimpa nukkua pienet päikkäritkin. En muista milloin olisin viimeksi nukkunut päiväunet, mutta nyt ne tulivat todella tarpeen. Itkuhan siinä tuli, kun olin niin väsynyt ettei silmät pysyneet auki ja olin niin väsynyt, ja sen lisäksi kaikki kivut.. Tämä raskaus on vienyt multa melkein kaikki voimat ja joka päivä on taistelua oman jaksamisen kanssa. Onneksi tätä kestää enää max kolme kuukautta ! Sitten alkaa palautuminen. Pieni virkistäytyminen arjen keskellä tekisi kyllä terää !

Illalla käytiin vielä puistoilemassa. Siinä samalla ihmeteltiin muuttolintuja, monta auraa lensi ylitsemme. Oli siinä ihmettelemistä pienelle joka ei ole ennen lintu auroja nähnyt. Pystyisipä sitä itsekkin olemaan noin pienistä asioista innoissaan ! Oon oikeesti tosi kateellinen. Täytyy opetella ajattelemaan positiivisemmin ja olemaan murehtimatta turhuuksista. On se hyvä, että lapset pystyvät avaamaan "aikuisen" silmät tälläisissäkin asioissa. Puistoilun jälkeen tehtiin itse pizzaa ja herkuteltiin leffan ääressä, nam !

Tänään lähdettiin extempore mun äidille nummelaan kahvittelemaan. Siellä saatiin hyvin aika kulumaan ja Altsukin otti rennosti. Sanompa tän taas, mutta mä niin rakastan niiden uutta kämppää ! Voitaispa mekin joskus asua omakoti talossa jossa on monta makkaria, ihana iso olohuone, oma puusauna, autotalli, iso piha ja vaikka mitä muuta ihanaa ! Kuvat kertokoon puolestaan miten kivaa ja mukavaa meillä siellä on <3
Auto matkat sujuvat tämän pienen kanssa aina hyvin ja ovat aina sujuneetkin. Kaveri tykkää katsella maisemia ja ohi meneviä autoja. Välillä saattaa ottaa pienet päikkäritkin auton kyydissä. Ja täytyyhän sitä välillä vähän irvistelläkkin ettei tule tylsää, hih ! 

Miten muilla sujuu autoilu reissut vauvojen ja taaperoiden kanssa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti