tiistai 12. elokuuta 2014

Ylimääräinen neuvola

Tänään oli Altsun ylimääräinen neuvola käynti. Meidän parisuhde on nyt aika herkässä tilanteessa, joten neuvolatäti halusi nähdä meidät ja jutella ja yrittää auttaa, antaa vinkkejä miten tästä eteenpäin kannattaisi toimia. Hän on huolissaan meistä, kuin myös Altsusta ja hänen henkisestä hyvinvoinnista. Juuri lasten takia meidän on todella tärkeä saada tähän tilanteeseen joku ratkaisu. Ja äkkiä mielellään. Kauanhan tätä tälläistä onkin jo jatkunut..Ikää tänään 1 v 1kk ja 21pv
"Kasvaa hienosti. Suloinen tyttö"

Uudet mitat; 
Paino; 9990g (9540g)
Pituus; 78cm (75cm)
Päänympärys; 47cm (46,2cm)
Suluissa yksvee mitat. 

Tämä meidän päälle vuoden ikäinen tyttönen on oikea huumori veikko, niin iloinen kaveri ettei mitään rajaa <3. Pienen ilmeet ovat jotain sanoinkuvaamattoman ihania ja niille ei voi muutakuin nauraa vedet silmissä :'D
Syöminen itsenäisesti kehittyy päivä päivältä paremmaksi ja kohtahan meillä varmaan syödään koko aika ihan itse. Suunnittelin, että muutan hieman Altsun rytmiä. Suunnitelmana on laittaa A nukkumaan yöunille kahdeksan aikaan (nykyään mennään siinä 21-22 aikaan), jonka jälkeen meille jää omaa aikaa ja pääsemme itsekkin aikaisemmin nukkumaan. Toivon, että A nukkuu silti sen 12-14 h yössä joten heräisi siinä kahdeksan kymmenen välissä (nykyään herää 10-11 aikaan). Päivä unet siinä 12 aikaan joita nukutaan parisen tuntia. Tälläinen rytmi sopisi paremmin myös uuden vauvan takia. Tulen jossain vaiheessa kertomaan sainko muutettua nukkumaan menoa aikaisemmaksi.


PS.
Niinkuin olen jo facebookin puolella mainostanut, niin meidän blogin fb sivu on muuttunut. En saanut vanhaa nimeä muutettua uudeksi joten täytyi tehdä kokonaan uusi fb sivu blogille. Nykyinen on siis tällä Me+2 nimellä ja linkki sivulle on TÄSSÄ.


4 kommenttia:

 1. tsemppiä teille ja toivotaan että saatte asiat kuntoon <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ! <3 samaa toivon mäki.. Jotain tässä on tehtävä..

   Poista
 2. Ompa sulonen lapsi!<3 Täältäkin tsempit, ja älkää luovuttako. Kaikilla on omat haasteensa jossain vaiheessa jokasuhteessa ja vaikka olis vaikeampiakin esteitä niin niistä pääse yli ja eteenpäin jos todella haluaa!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se <3 kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan ja kovasti koitetaan jaksaa vielä.. :)

   Poista