tiistai 9. syyskuuta 2014

Jäbän kledjut

Nyt on vuorossa vauvanvaatteet. Pieni tsekkaus, mitä kaikkea meillä on jo valmiina pienelle tulokkaalle. Älkääkä yhtään kauhistelko vaate määrää ! Tarvitseehan poika paljon vaatteita, että pysyy lämpimänä. Voi myös olla, että poika onkin kova puklailemaan, joten monet vaihto vaatteet eivät ole ollenkaan huono juttu. Kuvista näette hieman suuntaa, minkä tyylisiä vaatteita pojallamme tullaan näkemään päällä. Värit ainakin ovat todella poikamaiset, ei voi siis erehtyä onko vauva poika vai tyttö. Kuten näette, on raitaa, tähteä ja löytyyhän sieltä myös pääkalloa, autoa ja armeija pökät !

Bodyt koossa 50-56


Housut koossa 50-56


Yökkärit koossa 50-56


Jumpsuitit koossa 50-56


Hupparit ja neuleet koossa 50-56


Tutit kaiken varalle, kengät, perusvoidetta ja vauva öljyä


Huiveja/kuolaliinoja, tumput, pipo ja kypärämyssy


Paljon pieniä sukkia !


Makuupussi, lämpöpussit rattaisiin tai kaukaloon, toppahaalari


Seuraavassa kuvassa on kaikki isompaa kokoa omaavat vaatteet. Vaatteita löytyy 62 koosta 80 kokoon asti. Olen siis kerennyt haalimaan paljon vaatteita jo pidemmäksi aikaa. Eipähän vaatteet ainakaan lopu kesken, toivottavasti ! Kuvista puuttuu Altsun vanhat vaatteet jotka aion ottaa käyttöön myös pojallakin. En tietenkään niitä pinkkejä tyttömäisiä vaatteita, vaan perus valkoisia ja unisex tyylisiä. Suurin osa vaatteista on löydetty kirpparilta, mutta toki uusiakin löytyy. Jankkaan tätä edelleenkin, mutta käykää ihmiset hyvät kirpputoreilla ! Sieltä löytyy paljon ihan uudenveroisia vaatteita ja säästää pitkän pennin. Kun ei vaatteet kauaa mahdu vauvalle, ne kasvavat niin huimaa vauhtia ettette edes kerkeä huomaamaan. Kannattaa siis hyödyntää kirpputorit ja ostaa käytettyjä vaatteita. Niitä kun tosiaan löytyy ihan uudenlaisiakin, kaikki eivät ole loppuun kulutettuja rääsyjä.
Mitäs tykkäsitte jäbän vaatteista ? :)
4 kommenttia:

 1. Mistäköhän noi armeijapökät on? Aivan ihanat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan noi pökät ostettu joskus kapphalista ? En oo satavarma kun ostin nää kirpparilta, enkä jaksa mennä tarkistamaan ;)

   Poista
 2. Mistä toi baby team jumpsuit on? :) Tosi söpö :D

  VastaaPoista