torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluhaaste

En olekkaan pitkään aikaan tehnyt minkäänlaisia haasteita. Joten eiköhän nyt olisi korkea aika tehdä vielä tämän vuoden luultavasti viimeinen haastepostaus. Törmäsin tähän jouluiseen haasteeseen Saran blogissa ja päätin tarttua vielä viimeisen kerran haasteeseen vuonna 2014 ! Let´s go !Parasta joulussa? Yhdessä olo, se on kaikista parasta joulussa. Yhdessä olo oman perheen ja lasten kanssa. Tottakai sukulaisten näkeminen myös. 


Joulumusiikkisi? En kauheesti kuuntele joulumusiikkia, tänä vuonna kuunnellut ehkä pari kertaa ? Mitähän tähän sanoisi mmm, Suvi Teräsniskan Tonttu biisi on ainakin hyvä. 

Tykkäätkö katsoa jouluelokuvia? Millaisia? Tykkään ! Tai en liikaa, mutta kohtuuden määrissä ne ovat hyviä. Kaikista paras jouluelokuva tähän mennessä on ollut Joulutarina.

Jouluherkkusi? Mmmm, itse asiassa minulla ei ole mitään jouluherkkua. Suklaa ? 

Mitä pitää ehdottomasti olla jouluaterialla? En tykkää kauheesti jouluruuista. Syön niitä ihan vaan joulun takia. Jouluaterialla pitää ainakin olla kinkku ja laatikoita.

Koska joulukoristeet pääsevät kotiasi koristamaan? Joulukuusi pääsi meidän kotiin muutamaa päivää ennen aattoa. Tänä vuonna hankimme valkoisen tekojoulukuusen joka on aivan super ! Muita koristeita on alkanut tulemaan pitkin marras-joulukuuta. 

Joulu kotona vai jossain muualla? Riippuu ihan suunnitelmista. Yleensä liikumme joka päivä jonnekkin. Tänä vuonna vietimme aaton ensin kotona ja illasta lähdimme mieheni ukille. Joulupäivän olimme myös päivällä kotona ja iltapäivästä lähdimme mieheni vanhemmille. Tapaninpäivänä olemme myös liikenteessä.


Itsetehdyt vai valmiina ostetut joululahjat? Itsetehdyt ovat tietysti aina parhaita, mutta minä henkilökohtaisesti en ole kovin taitava käsistäni joten ostan lahjat kaupasta. 

Jouluvalot pimeyttä valaisemaan? Tottakai ! Meidän joulukuusessa on paaaaljon valoja valaisemassa meidän kotia.

Joulu perheen kesken vai isommassa porukassa? Perheen kesken kyläilemässä tai kotona. Ihan kummin vaan.

Onko joululahjatoiveita? Lahjat on saatu jo, mutta toiveita ei tänä vuonna kauheesti ollut.

Paras saamasi joululahja? Mmmm, ei tule mitään mieleen, mutta pienenä olin kyllä aina todella otettu ja iloinen kaikista saamistani lahjoista. 

Kuvaile unelmiesi joulu? Päivä, jolloin ei tarvitsisi hötkyillä tai sressata mistään. Päivä jolloin voisin ottaa rennosti koko päivän ja olla vaan.

Ärsyttävin joululaulu? Ei tuu mitään joululauluja mieleen :D


Mitä jouluvalmisteluja olet tehnyt tälle vuodelle? En kauheesti mitään. Koristellut kotia ja leiponut pipareita. En ota stressiä joulusta.

Kuusi? Oikea vai muovinen? Muovinen ja sellaisen myös sain tänä vuonna.

Käykö teillä joulupukki? Ei vielä ainakaan tänä vuonna. Ehkä seuraavana jouluna sitten ?

Paras joulumuistosi lapsuudesta? Jokainen joulu meni aika samallalailla, mutta joulua odotettiin kuin kuuta nousevaa ja olihan se kiva kun pukki toi lahjoja ! ;)

Aaton pukeutuminen, hienosti vai hölläillen? hienosti hölläillen, eli siististi mutta ei kuitenkaan liian. Lapset söpöihin tonttumekkoihin/asuihin.

Lempilaatikko? Jos on pakko valita niin lanttu.

Paras joulusuklaa? Geisha, fazerin sininen. 

Tortut vai piparit? Tortut.Suski

3 kommenttia:

 1. Itse inhoan yli kaiken joulutarina elokuvaa! :D Luin kirjan muutama vuosi sitten ja itkeä tirautin välillä niin etten nähnyt lukea. Elokuvaa katsoessa vain suututti kun oli todella erilainen kuin kirjassa. Esim. Kirjassa pukki kuolee ja elokuvassa lähtee jonnekkin yhtäkkiä ilmestyneiden poikiensa? kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaahha :D nojoo se kirja oliki vähä erilainen mut se leffa on silti niin ihana :)

   Poista
  2. Toi on ihana leffa :)

   Mitähän yllämainittu anonyymi mahtaa puhua, että elokuvassa pukki lähtee pois poikiensa kanssa. Eihän siinä se pukki mihkään mene vaan sen pukin oppi-isä :D . Eikä ne pojat sille yhtäkkiä ilmestyny, vaan siinä elokuvassa se mies kyllä puhui niistä.

   Ei millään pahalla, mut joku ei oo kattonu ihan täysillä sitä elokuvaa :)

   Poista