maanantai 9. helmikuuta 2015

Myyntiin

Tähän väliin taas kirppispostaus. Nyt myynnissä kaksi ihanaa vaatepakettia pienelle tytölle. Nyt myyn vain pakettina, koska haluan vaatteista nopeasti eroon (niitä on jostain kumman syystä kerääntynyt nurkkiin ihan liikaa). Vaatteet ovat myynnissä myös muualla, joten nopeat syövät hitaat !

Ensimmäisessä paketissa on muunmuassa neljät shortsit (pinkit shortsihame), kolmet housut, kaksi pitkähihaista paitaa, kolme t-paitaa, valkoinen paksumpi neule (napeista on lähtenyt tummaa väriä irti, joten joidenkin nappien ympärillä hieman tummaa väriä, lisäkuvia voi sitten kysellä) ja 12 sukkaparia. Vaatteet ovat 80-86 kokoisia. Hinta 20e. Nouto Helsingistä. Jos joku välttämättä haluaa että postitan, niin ostaja maksaa postikulut. 


Tässä toinen ihana vaatepaketti. Muunmuassa 10 kappaletta ihania housuja, 5 pitkähihaista paitaa, 3 t-paitaa, yksi huppari ja ihana superbaby yöpuku. Parista housusta löysin ihan pienen pienen reiän ja parissa paidassa pieni tahra. En ole kokeillut tahranpoisto aineella, joten en tiedä lähtevätkö ne pois. Vaatteet ovat 74-86 kokoisia, enimmäkseen 80-86. Hintaa tälle paketille 20e. Nouto Helsingistä tai jos haluat että postitan, niin ostaja maksaa postikulut. 


Ottakaa yhteyttä facebookin kautta (laittakaa viestiä blogin fb sivuilla tai suoraan minulle) tai osoitteesta Me2blogi@hotmail.com


Suski

2 kommenttia:

  1. Koska taas poikien vaatteita myyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens kerralla laitan taas poikien vaatteita :) Tosta edellisestä kirppispostauksesta on vielä jäljellä poikien vaatteita, käyppäs kurkkaamassa ja laita viestiä jos jotkin vaatteet/paketit kiinnostaa :)

      Poista