keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Shittii...eiku ?!

En ole tarkoituksella jättänyt blogia huomioimatta. Me ollaan nyt kaikki oltu vuoronperään kipeinä ja minä jopa kaksi kertaa peräkkäin, joten jaksaminen on ollut todella kortilla. Eikä itseasiassa ole ollut edes aikaakaa kirjoittaa. Joka päivä olen ajatellut, että nyt tänään kirjoitan teille meidän kuulumisia, mutta en ole saanut missään kohtaa päivässä sitä hetkeä että olisin päässyt kirjoittamaan. Nyt sain molemmat lapset untenmaille ja ajattelin käyttää tämän ajan kirjoittamiseen siivoomisen sijasta.


Meidän arki on nykyään todella kiireistä ja rankkaa (ja aika shittiä, niinkuin otsikosta selviää), jonka takia blogi on nyt jäänyt hieman sivuun. Lupaan, minä todella lupaan että blogi herää nyt uudestaan henkiin ! Kirjoittaminen on minulle todella rakas harrastus, jonka jääminen pois hetkeksi on ollu jopa ahdistavaa ! Tämä on se pieni hetki päivässä jolloin saan tehdä sitä mitä rakastan ja saan hetken omaa aikaa. Lasten ja kodin pyörittämisen jälkeen kaipaa sitä pientä omaa aikaa, jota tämä kirjoittaminen nyt tällä hetkellä on. Nyt kun en ole kirjoittanut vähään aikaan, olen jopa ahdistunut siitä, että en pääse bloggaamaan, minulla ei ole mitään omaa. Nyt teen todellakin muutoksen tähän. Täytyy minunkin saada hetki päivässä tai muutama kerta viikossa edes sitä omaa aikaa rakkaan harrastuksen parissa. 


Kipeenä ollessani mielessäni ei edes käynyt bloggaaminen, olo oli jotain niin kauheeta. Jos olisin väkisin tullut kirjoittamaan niin en voi taata mitä siitä olisi tullut. Ajatukset eivät kulkeneet kunnolla ja postaukset olisivat varmasti jääneet todella lyhyiksi. Myös molemmat lapset olivat kipeinä, joten heidän hoitaminen kipeänä vei minulta vielä enemmän voimia. Ensin Jooa tuli kipeäksi, hänellä oli lähemmäs 39 kuumetta, mutta ei mitään muita oireita. Kävimme lääkärissä, jossa sanottiin että täytyy vain seurailla tilannetta. Sitten pari päivää sen jälkeen Alexsandra tuli kipeäksi, kauhea flunssa ja 39,2 kuumetta. Neiti jaksoi silti juoksennella ympäri kämppää pelkkä vaippa päällä. En ymmärrä miten lapset voivat olla niin energisiä kipeänäkin, aikuisten pitäisi ottaa heistä mallia. Onneksi kuume päivät eivät kestäneet kauaa kummallakaan lapsista ja he tervehtyivät nopeasti. Altsulla on vieläkin hieman flunssaa mutta sekin on jo parempaan päin. Itselläni on vieläkin vähän flunssaa ja keuhkot täynnä limaa, mutta eiköhän tämäkin selätetä !


Tässä muutamassa viikossa on kerennyt tapahtua vaikka mitä. Myimme muunmuassa meidän vanhat tuplarattaat ja ostimme tilalle uudet. Niistä kerron omassa postauksessa myöhemmin lisää. Minulla on ollut tässä vähän puhelin hässäkkää. Ostin pari viikkoa sitten netistä itselleni uuden puhelimen, koska ikuisuuden vanha puhelimeni sammuili itsestään koko aika eikä toiminut kunnolla. No, en tykännyt tästä uudesta puhelimestani, koska mielestäni hinta laatu suhde eivät täsmänneet. En saanut palauttaa puhelinta suoraan liikkeeseen vaan minun täytyi postittaa laite sinne mistä se on tullutkin. Ajattelin, että hommaan saman tien tilalle sellaisen puhelimen minkä haluan, se ei ollutkaan niin helppoa. Soneralla on nimittäin kattorajat noissa mitä voi ostaa. Tiedoissani lukee vielä tämä puhelin jonka palautin, joten en voinut ostaa itselleni puhelinta. He lupasivat, että muutaman päivän päästä palautus näkyy heidän tiedoissaan ja voin ostaa uuden. (sain kaupasta itselleni lainapuhelimen odottelun ajaksi). Menin eilen liikkeeseen ostaakseni nyt sen uuden puhelimen ja palauttaakseni lainatun puhelimen. Kappas, tiedoissa ei näy vieläkään palautusta, jonka jälkeen he sanoivat, että tule loppuviikosta uudestaan ja katotaan sitten näkyykö palautus. V**** mitä touhua oikeesti. Mielestäni on todella törkeetä, että palautan puhelimen enkä saa ostaa tilalle vielä uutta, koska tiedoissa näkyy se puhelin jonka olen palauttanut. Naurettavaa. Ja sekin ottaa todella päähän, että joudun raahaamaan koko konkkaronkan ees taas ihan turhaan. Eihän se heitä haittaa, mutta en todellakaan pidä pompottelusta ja siitä, että en saa itselleni uutta puhelinta jonkun typerän kattorajan takia jota ei pystytä kiertämään, vaikka edellinen puhelin on palautettu aikaa sitten.


Sellaista avautumista. Minäpä kerron meidän uudesta nukkumis järjestelystä. Jooa alkoi heräilemään pari viikkoa putkeen yöllä melkein tunnin välein. Olin todella väsynyt enkä jaksanut tehdä päivällä melkein mitään, enkä päässyt päiväunillekkaan, koska lapset eivät nukkuneet samaan aikaan. Päätimme, että alamme nukkumaan meidän sohvalla jonka saa levitettyä. Jooa saa täten nukkua yksin meidän makuuhuoneessa, josta teemme lasten leikkihuoneen. Huomasimme, että tämä ratkaisu oli hyvä, Jooa herää nykyään ensimmäisen kerran puoli neljän aikaan ja nukkuu siitä noin kahdeksaan ja nukahtaa vielä silloinkin uudestaan. Nyt odottelemme, josko meille tarjottaisiin jostain hieman isompaa asuntoa, jotta kaikilla olisi omat makuuhuoneet. 

Ps. Otin tätä postausta varten lapsista aivan ihania kuvia, mutta kamerani ja muistikortti eivät pelanneet yhteen, joten kuvat tuhoutuivat... Joudutte siis tyytymään minun ihanaan pärstääni. 
Suski

3 kommenttia:

 1. Mikseivät lspset voi nukkua samassa huoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaisitko laittaa puolustuskyvyttömän vauvan 1v8kk ikäsen taaperon kanssa samaan huoneeseen ? Minä en, koska en voi tietää mitä toi taapero keksisi yön pimeinä tunteina. Toiseksi, tässähän juuri kerroin, kuinka vauva nukkuu yksin paremmin kuin meidän kanssa. Ja miksi laittaisin vauvan häiritsemään isomman unta ?

   Poista
  2. Voi herraisä, eikös tekstissä juuri kirjotietty siitä kuinka vauva nukkuu paremmin YKSIN. Ja muutenkin, mä en myöskään uskaltaisi jättää meidän taaperos ja vauvas yöksi samaan huoneeseen! Mitä vaan voisi sattua! Muistan meidän aadan kanssa aikanaan oli ihan sama juttu että tykkäsi enemmän nukkua yksin. Jos joku oli samassa huoneessa niin se oli sitä että puoli tuntia nukuttiin ja sitten jo oltii hereillä. Jaksamisia teille! <3

   Poista