keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Back to school

Nyt alko taas se erittäin kaivattu arki...Pitkän lomailun jälkeen oli kyl tosi outoa mennä takas kouluun, huh huh. Nyt siis opiskelen mielenterveys- ja päihdetyötä wippii ! Mulle ei oikein sovi toi koulussa istuskelu, kun en oikein osaa keskittyä ja tulee tosi booring olo siinä istuskellessa pari tuntia.. Ainiin ja mikä parasta, toi ei ole edes se oikea koulu rakennus jossa meiän pitäis olla. Oikea koulu on pari vuotta sitte kuulemma suljettu vähäksi aikaa (piti olla vain vesivahingon korjausken ajaksi, kaksi viikkoa), ja opetukset ja kaikki on siirretty Merihakaan, vanhaan verotoimisto rakennukseen. Kuulemma tästä kyseisestä rakennuksesta on lähdetty home vaurioiden takia pois, onkohan niitä korjattu vaiko ei :o Ja me syödään kertakäyttö välineillä !!! Tuolla kun ei pysty kuulemma tekemään ruokaa, tai tiskaamaan.. GREAT !! Ja luokkahuoneita ei ole, vaan tunnit pidetään semmoisissa nurkkauksissa, johon on tungettu pöytiä ja tuoleja :) Ja joudun jättään autoni vähän matkan päässä olevan nesteen pihaan, jossa on 24 h paikkoja, MUTTA siellä ei välttämättä ole ainuttakaan paikkaa vapaana silloin ku menen sinne, joten joudun jättämään ehkä vähän tyhmästi auton sinne, hih ;) 
Eilen illalla keksin hienon ratkaisun siihen , kun olin miettinyt, että keskeytän koulun vähäksi aikaa, kun vaavi tulee kesäkuussa. Mutta me teemmekin näin, Kristou pitää isyysloman lasketun ajan tienoilla, sitten hän hoitaa vaavia kuukauden silloin kun minä menen takaisia kouluun elokuun puolessa välissä. Sitten ihana vantaan mummi hoitaa vaavia kolme kuukautta ( syyskuun puolesta välistä joulukuun puoleen väliin). Tadaaa, sitten olenkin valmis lähihoitaja, ja pystyn viettämään laatu aikaa vauveliinin kanssa valmistumisen jälkeen :) olen fiksu ! Pitää vaan toivoa, että jaksan sen odotus ajan ennen kesää... Huhtikuun alussa alkaa työssäoppiminen (jossa ei kuulemma ole näyttöä !! eli voin sluibailla ison mahan kanssa siellä :D ) Harjoittelun jälkeen koulua on jäljellä kolme viikkoa, sitten alkaakin kesäloma ja vikat odotus viikot !! ( tai mullahan se on automaattisesti mammaloma ). Vähän jännittää, että miten noi uudet luokkalaiset ottaa mun masun, sitte ku se kasvaa sen verran, että arvaa, että olen raskaana. Nythän ne varmaan vaan ajattelee että ei hitsi mikä pömppis tolla :D 
Nyt ootellaan vaan neuvolaa joka on 23.1 ja sitten sitä rakenneultraa 6.2, jolloin toivottavasti saadaan tietää kumpi täällä masussa oikein myllertää ! :) Oon tehny vaikka mitä testejä, että josko mun oireet jne kertois kumpi masussa on, mutta ei oikein tunnu menevän yksiin nää.. kun tulee tyttöö ja välillä poikaa jne :ss  Tässä taas yks näistä testeistä :)

1. Korkealla vai matalalla

Jos vatsasi on kovin ylhäällä, vauva on todennäköisesti tyttö. Jos taas alhaalla, tulossa on poika.

2. Sydämensyke

Legendan mukaan yli 140 sykettä minutissa tarkoittaa tyttöä ja alle 140 poikaa.

3. Makea ja hapan

Himoitsetko jäätelöä joka päivittäin? Jotkut uskovat, että se tarkoittaa tyttölasta. Jos mielit taas kaikkea suolaista ja hapanta, tulossa on poika.

4. Parillinen vai pariton

Legendan mukaan Maya-intiaanit määrittelivät vauvan sukupuolen äidin iästä synnytyshetkellä ja synnytysvuodesta. Jos molemmat luuvt ovat joko parillisia tai parittomia, tulossa on pikku-prinsessa. Jos toinen luvuista on parillinen ja toinen pariton, luvassa on pikku-prinssi.

5. Ihon kukkiminen

Jos naamasi kukkii kuin kevätniitty, voit syyttää siitä tulevaa tyttö-vauvaa. Uskomuksen mukaan tyttö vie äidiltään kauneuden, joten siitä finnit.

6. Sormustesti

Ota kihlasormuksesi (tai muu sormus) ja pujota se naruun. Roikota sormusta narussa vatsasi päällä. Jos sormus pyörii ympyrää voit odottaa poikavauvaa, edes-taas -liike ennustaa tyttövauvaa.

7. Pahoinvointi

Olitko todella pahoinvoiva ensimmäisen kolmanneksen aikana? Tai oletko vielä? Merkit viittaavat tyttölapseen. Vähäinen tai olematon pahoinvointi viittaa taas poikaan.

Mun kohdalla nää menee näin: 

1. Mun masu ei ole vielä ainakaan kovin korkealla?  joten POIKA
2. Sydämen sykettä en tiedä, mutta neuvolassa kysyn.
3. Makeaa ei tee mieli ollenkaa, suolaista ja paljon ! POIKA
4. Kun vauva syntyy, olen 19 ja vuosi 2013. TYTTÖ
5. Kylläää, naama on täynnä tyhmiä näppylöitä, eikä ne lähde millään pois, hiuksetkin on ihan oudossa kunnossa. Jos tämä on totta, tyttö on tosiaan vieny mun kauneuden. TYTTÖ
6. Sormustesti teki edes-takas liikettä eli TYTTÖ
7. Pahoinvointia oli kyllä alussa todella paljon ! TYTTÖ

Elikkä siis osasin vastata kuuteen, eli 4/6 osu tyttöön ! :)
Ois se oma pikku prinsessa niin ihana ! Ainaki rridellä ois paljon kestämistä kun me molemmat vaavin kanssa mökötettäis vierekkäin ;) hih, no ei :) Ihan molempia toivon yhtä paljon, kunhan ois nyt kaikki hyvin ja terve ! Vaavin vaatteita oon ostanut jo jonkin verran, ja oottelen h&m:ltä pakettia, jonka pitäis tulla tossa ens viikon aikana tai sitte viimeistään parin viikon päästä ! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti