keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Time goes fast, i´m happy !

Hoiiii !! Nyt on vähä jääny tämä kirjottaminen, kun tosiaan alko tuo suuntautuminen jne. Mielenterveys- ja päihdetyö vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta jutulta, joskin se voi olla aika rankkaa, mutta täytyy pitää oma pää suhtkoht järjissä niin kyllä sitä varmasti jaksaa, ja mennä töissä silleen rennolla asenteella, muutenhan sitä muuttuu ittekki "hulluks" :D Ollaan luokan kanssa käyty kahella opintokäynnilläkin jo, vaikka koulua onki ollu vasta öö kaks viikkoa vähä päälle. Eka paikka oli kisahallin selviytymisosasto, ja nähtiin samalla se putkaki siellä, karsee paikka ! hyh... ja haisiki iha kuselle !!! :D Mut siis se on semmonen 24/7 päivystys paikka, voisin kuvitella työskenteleväni siellä. Toinen paikka oli semmonen palvelutalo kännisille ja narkkareille, joilla ei ole omaa asuntoa eikä muuta paikkaa johon mennä. He siis ilmottautuvat joka päivä sinne, että tulevat yöksi (ilmaista), asukkaan tausta ja tiedot tutkitaan tarkasti, ei sinne ketä vaan päästetä, täytyy olla hyvä syy että menee sinne. Paikkoja siellä oli naisille vain 9? ja miehillä yli 50...? TASA-ARVO ?! :D Itse henkilökohtaisesti en pidä siitä ajatuksesta, että juopot ja narkkarit pääsee ilmaiseksi "asumaan" tuollalailla.. Kyllä, heitä pitää auttaa, mutta ei he rupea absolutisteiksi sillä, että heitä paasataan jne... huoh !

Aamu herätykset ei ole mua varten, koulu aamusin ku pitäis jaksaa herätä siinä kuuden aikaan, nii ei hyvää päivää !! :D Tänään oli vapaa päivä koulusta, nii kappas nukuin puol kahteentoista.. Aivan järkky pään särky heti aamusta, voi johtua siitä, että nukuin niin kauan (liikaa makaamista). Uuuu hei päästiin meiä pari luokkalaisen kanssa lehteen: http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/9729-paakaupunkiseutu-hakee-oikeutta-ammatilliseen-koulutukseen, hyvän asian puolesta :) Nyt meillä alko koulussa semmonen pienryhmä juttu, jossa käydään tekemässä toiminnallisia juttuja eri paikoissa. Meidän neljän hengen ryhmä sai semmosen palvelukodin, jossa on paikkoja 55 toimintarajoitteiselle asukkaalle, kaikilla on kuulemma ollut päihdeongelmia.

Tänään oli toka neuvola käynti, nyt 19+0 :) Puoliväliin tasan viikko (aika menee tosi nopeesti) ja tj 14 rakenneultraan, en jaksa odottaa ! ! No mutta siis, vauvalla kaikki hyvin, syke 140 ja painoa minulle tullut about 3kg, elikkä ei paljon mitään, en kyllä haluiskaan lihota tässä samalla paljoa :D:D Pitäis kuulemma juoda vähän enemmän vettä, mutta en jaksa koko aika ravata hakemassa vettä..pöh ! Eilen tuli h&m paketti, ui vitsi ne vaatteet ja jutut on ihania <3 

vauveliinin tarvikkeita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti