perjantai 1. maaliskuuta 2013

Love is beautiful !

‎1 vuosi kihloissa ♥ 

Hetket kanssasi kuin täyttä unelmaa.
Elän vierelläsi,hengitän ihollesi.

Kosketus.
Se viipyy ihollani katoamatta koskaan.

Suudelma.
Se kutittaa huuliani tunteja,
vaipuu hiljaa mieleeni ja jää muistoihini.

Katse.
Se tunkeutuu syvälle sisälleni,
koskettaa sydäntäni.

Sinä olet ihminen jota rakastan,
kenestä en luovu taistelematta vastaan.
Vuoden olemme kulkeneet kiinni toisissamme,
hellittämättä otteitamme.

Näin on jatkuva tulevaisuutemme,
kohti aikuisuutta,
toisiamme tukien.
Emme luovuta,
jos meillä on toisemme.

Pidä minusta kiinni ja kulje kanssani unelmamme todeksi.

Rakastan mun ihanaa miestä yli kaiken ! Aina ja ikuisesti <3

Nyt on taas yks viikko koulua takana YES ! Pääsee viikonlopun viettoon !! Enää muutama viikko niin alkaa työssäoppiminen, ei olla vieläkään saatu tietää paikoista joihin mennään... toivotaan, että kohta saatais tietää, että vois henkisesti valmistautua eikä tarvis stressaa :) Eilen käytiin 4D ultrassa, oli kyllä rahan arvosta ! Vauvalla kaikki täydellisesti siellä, oli niin söpön näkönen ! 
Muunmuassa sydämessä verenkierto normaali, napanuorassa virtaus normaali ja kaikki muutenkin hyvin :) Painoa eilen 24+1 oli 637 g. Syntymä paino arvioksi vauvalle tuli n.3500 grammaa. 
Alkuun tuo ultraan meno ei sujunut ihan niinkuin olisi pitänyt... Olin varannut netistä ajan, ajattelin, että tottakai voi varata kelle vaan kenellä on vapaita aikoja. Noh, sitten kun mentiin paikalle, odoteltiin vuoroamme, nimeäni huudettiin ja mentiin vastaanotolle. Lääkäri kysyi ensimmäisenä, "mikäs teitä vaivaa?". Ihmettelin ja sanoin "siihen 4Deehen oltiin tulossa", ei se sitte ollukkaan semmonen lääkäri joka olisi voinut suorittaa kyseisen toimenpiteen... Olin niin nolona kun olla ja voi !!! naama punasena ihmettelin siinä, että mitä nyt sitten, mihin mun pitää mennä :D Oli kyllä vittumainen akka...rupes vissiin ärsyttämään kun tällänen nuori tulee ihan turhanpäiten sen vastaanotolle :D Onneks siinä vastaanotto tiskillä oli sitten sellainen kivempi ihminen, joka soitti yläkerran ultraihmiselle ja kysyin olisiko tällä aikaa ottaa meidät sisälle. Odotettiin vähän aikaa ja vihdoin ja viimein päästiin oikealle vastaanotolle :) 
Se oli kyllä niin uskomatonta, miten siellä pysty näkemään vauvan niin "livenä" , ja varmistu sekin, että 100 rosenttinen prinsessa siellä on <3 meidän pikkusella on niin söpö nenu ja ihanat pusuhuulet <3Tänään käytiin ikeassa ostamassa meille uusi sänky ja uudet tyynyt !! :) Ostettiin myös uusi pöytä makkariin. Huomenna olisi suunnitelmissa mennä leffaan ja syömään vuosipäivän kunniaksi <3

Hyvää viikonloppua kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti