maanantai 18. maaliskuuta 2013

leffailuja ja masua :)

Moi taas kaikille pitkästä aikaa. On ollu taas paljon koulu juttuja, jota on pitänyt tehdä, ja oon tosi väsy aina iltapäivällä jo, etten oo jaksanu tulla kirjottelemaan :( 
Silloin muutama viikko takaperin viikonloppuna, kävimme Kriden kanssa leffassa, kihlavuosipäivän kunniaksi, kävimme katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Oli todella hyvä ja humoristinen elokuva, suosittelen ;)  


7.3, kävimme luokan kanssa vierailemassa syömishäiriökeskuksessa.Oli todella avartava kokemus kaikin puolin. Parasta oli se, kun 14 vuotias tyttö tuli itse kertomaan omasta anoreksiastaan. Kaiken sen, mistä se alkoi ja milloin hän tajusi, ettei niin voi enää elää. Antoi kyllä miettimisen aihetta. 

9 päivä lauantaina kävimme rakkaan kanssa taas leffassa, kun hän oli ahkeroinut töissä ja saanut hyvää palautetta, niin tästä hyvästä hän sai kaksi ilmaisleffalippua :) On se kiva kun on ystävällinen ja ihana mies ;)
Kävimme katsomassa lumottu kirous leffan, joka myös oli ihan katsomisen arvoinen, pikkasen oli pitkä leffa, kun ei meinannu enää jaksaa odottaa, että milloin pääsee vessaan :D

Samaisella viikonlopulla, äiti ja hänen uusi miehensä tulivat kahvittelemaan ja katselemaan meiän asuntoa, kun ollaan tässä pitkin vuotta aina hommailtu uusia kalusteita, joita äitikään ei ole nähnyt, tykkäsivät :)
Oli kiva kun mama tuli pitkästä aikaa kyläilemään :) 

Nyt viime keskiviikkona meillä oli koulussa ruotsin koe, HUPS, unohdin lukea... :D
Noh, onneksi olen tälläinen fiksu ja filmaattinen ihminen, ja pääsin sen ihan hyvillä pisteillä jopa läpi ! 
23/33 pistettä sain, 16 pistettä piti saada, jotta pääsee kurssista läpi. Oon paras ;) no ei...

14 päivä oli neuvolalääkäri, jota olin odottanut jo, että milloin se tulee ! Kun meillä täällä pääkaupunkiseudulla käydään vaan kerran raskaudessa (tässä just ennen viimeistä kolmannesta) lääkärillä. Joissain muissa paikka kunnilla, neuvolalääkäreissä käydään jopa kolme kertaa. Hyvähän se olisi, jos täälläkin olisi vielä sellainen käytäntö...Mutta yllätys, että kaikessa ruvetaan säästämään, törkeetä..! 
Lääkärissä siis tarkastettiin paikat, ettei ole päässyt kypsymään vielä, ja katsottiin kohdun kaulan pituus. Kaikki oli kuulemma niinkuin pitikin, hyvä vaan:) Pissatestissä, joka tehdään joka kerta itse, ennen neuvolaan menoa, näytti taas, että olisi muka joku tulehdus. Kävin taas pissaamassa labrassa purkkiin. Tänään soitin ja kyselin tuloksia, niin ei siellä mitään edelleenkään ole... pöh, tosi typerää rampata tolleen..kun ei siellä näköjään mitään ikinä ole :D  Neuvolalääkäri käynti ei vastannut kyllä odotuksia millään tavalla... Olin hieman pettynyt... Noh nyt odotellaan seuraavaa neuvola käyntiä, jolloin päästään taas kuuntelemaan sydänäänet :)

Neuvolakortin merkintöjä:
(suluissa edellisen kerran)

Raskausviikko - 25+6 (23+0)
Paino - +7 (+6)
Verenpaine - 118/75 (114/74)
Kohdunpohjan korkeus - 23 (20)
Sydämen syke - +145 (+140)
Liikkeet - ++ (++)

(Paino heittelee iha päivästä päivään, välillä saattaa näyttää, että on tullut +7 ja seuraavana päivänä taasen +6)


RV 26+5

Vauvan liikkeet on kyllä tuntunu joka päivä vaan selkeemmin ja selkeemmin :D Välillä koko masu muuttaa muotoaan, kun pieni siellä kääntyilee ja rälläilee :) Aion kyllä nauttia tästä loppu raskaus ajasta, niin paljon kun vaan on mahollista... vaikka pahaa oloakin on hieman tullut takaisin... ja olen tosi väsynyt melkeimpä joka päivä... Pitäisi käydä ostamassa apteekista jotakin rauta valmistetta, josko se auttaisi tähän väsymykseen edes jollain tavalla. 

Viikonloppuna sain siivottua meidän asunnon kaikki kaapit kaikesta turhasta !! Nyt ne kamat hengailee sitten tuolla meidän häkkikellarissa :) Mutta mieluummin siellä, kun täällä! Pikkusellekkin on nyt ikioma kaappi :)

HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE :) 

2 kommenttia:

  1. sun masu näyttää niiii isolt näis kuvis verrattun mitä se esim tänää koulus näytti!! :o ja haluutko tulla meilleki siivoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmiiii mä en hengaakkaa koulussa masu paljaana ;) ja ofcourse mä tuun siivoon teillekki ! hih

      Poista