tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevät !


Ihanaa herätä aamulla, kun aurinko paistaa ja on lämmintä ! ja se, että saa pukeutua nahkatakkiin ja käyttää aurinkolaseja on niin parasta ! Kesäkesäkesä, kohta se on täällä, ja niin on meidän pikkuinenkin <3

Tänään saatiin koulussa tietää meidän työssäoppimispaikat. Minä menen siis viideksi viikoksi Haagan toimintataloon harjoittelemaan. Sielläkin on kuntouttava työote, niinkuin melkein kaikissa paikoissa nykyään. Kuntoutuksen tavoitteena siellä paikassa on toimintakyvyn edistäminen/ylläpitäminen, itsetunnon ja omatoimisuuden ja sosiaalisten taitojen vahvistaminen sekä itseilmaisun ja luovuuden kehittäminen.  
Elikkä siis sinne iloisesti hyppelehtimään ja piristämään ihmisten mieltä :) 
Toivotaan, että mun masu sais olla rauhassa ton työharjoittelun ajan, ettei tapahdu mitään pahaa :(
Tosi jännittävää..niinkuin aina, kun on alkamassa työharjoittelu. Jännitän aina ihan liikaa... 
Toivon, että toi paikka ois mukava ja leppoisa. Muut aikaisemmat paikkani, ovat olleet hieman...tyhmiä. Joko siellä on ollut huono ilmapiiri työntekijöiden kesken tai sitten minulle ei ole omaa ohjaajaa, tai jotain... Olisi kiva, jos tämä harjoittelu menisi kaikinpuolin hyvin :)
Se hyvä tässä paikassa ainakin on, että kotoa sinne on matkaa n.1,7 km.

Tänään on ollut jonkin verran harkkasupistuksia..jotkut on tuntunut jopa ikäviltä.. Mutta pitää vain ottaa rauhallisesti ja levätä. Torstaina on kaksi koetta tulossa, englannnin koe (joka on kuulemma joku kirjoitelma tehtävä), en osaa ollenkaan enkkua :D ja toinen koe on persoonallisuus psygologian käsite koe. Pitäisi ehkä vähän lukea, jotta pääsisin läpi. 

Ihana kaverini Anne oli tänään kahvittelemassa ja syömässä pullaa meillä, höpöteltiin niitä näitä ja tietty naureskeltiin :)
Nyt odottelen Krideä kotiin , syön jotain ja sitten voitaisiin mennä pikku päikkäreille. Illalla ehkä salille, pelaamaan pinkiponkia ja venyttelemään, muuta en uskalla tehdä :)

Huomenna poksuu 28+0 !! Uudet kympit ne vaan lähenee ! :)
Aurinkoista loppuviikkoa kaikille !! :)
2 kommenttia:

 1. Meillä onkin melkein samat viikot meneillään :) Jään seurailee :)
  -Emmi
  andsomethingdaily.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpäs näkyy olevan, meet vaan vähän edellä :) kiva :)

   Poista