sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Virvon varvon !

Virpomis päivä, eikä meillä ole kellekkään antaa mitään... ens vuonna sitten täytyy varautua vähän paremmin. Pari kertaa ovikello on soinu, kerran Kristo meni avaamaan ja onneks oli tollasia pikku karkkeja jota Kride anto pikku virpojille :) Saatiin pikkusilta tollanen kämänen risu... :D 

Vantaanmummi tuli tänään meille kyläilemään, kun ite en jaksanu lähteä mihinkään. Tehtiin pääsiäis kortteja, oikeen ite askarreltiin ja juotiin kahvia :) Siinä se tämä päivä menikin oikeen lupsakkaasti ja oli mukavaa. Nyt illalla saunottiin rakkaan kanssa ja syötiin Kriden äitin tekemiä lihapullia ja perunamuusia ! nam !

Eilen oli siivous päivä, saatiin siivottua koko kämppä taas luksus kuntoon, vois pysyykki tälläsenä... on se vaan niin vaikeeta pitää kämppä siistinä :D Sitten käytiin eilen myös Kriden ukilla, joka ilahtuu aina, kun sinne menee :) riden äiti tuli eilen meille katselemaan vauvan juttuja ja äippäpakkausta, siinä oli sitten se päivä :)
Oli kiva viikonloppu, vaikka suunnittelin perjantaina, että haluan vaan rötvätä koko viikonlopun :p Huomenna taas kouluun...ei huh huh ! Enään viikko ja sitten alkaa työharjottelu, eikä paikoista ole vieläkään tietoa. 

Pikkuisen viikonloppukin on sujunut hyvin, siellä se on masussa riehunut ja pitänyt minulle seuraa :) En malta millään odottaa kesään !! <3 Tänään 27+4 :)

Miten teidän viikonloppu ja virpomis päivä on mennyt ? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti