tiistai 21. toukokuuta 2013

Neuvola kuulumisia ja muuta :)

Tänään käytiin taas neuvolassa. Vauvalla kaikki hyvin, on todella alhaalla raivotarjonnassa (eli siis oikeassa asennossa jossa pitääkin olla) Liikkeet tuntuvat todella hyvin ja näkyvät sadan kilometrin päähän  :D Luulisi, että pikkuisen tila rupeaisi loppumaan, mutta hyvin se näyttää myörivän tuolla. Tilan puute näkyy ainakin siinä, että pienen rälläilyt tuntuu tosi kovina ja ahdistavinakin välillä. Välillä oikein punkee ylhäältä ja alhaalta samaan aikaan, ei siinä oikein tiedä miten päin pitäisi olla. Oikeaan kylkeen tulee jatkuvasti potkuja ja pieni yrittää tunkeutua selällä vasemmasta kyljestä :) Tuntuu myös, että paikat olisivat valmistautumaan päin, kun lantion sisällä joka puolelta sattuu ihan hitosti ! Housuja kun laittaa jalkaan seisaalteen, niin repäsee joka kerta tuolta sisältä ! AU !! Ja ihan makuulteenkin kun makaan ja yritän vaihtaa asentoa niin aiii tsiisus että tekee kipeää! Ainiin, hemoglobiini ei ole noussut yhtään, laskenut taas.. Vaikka olen syönyt rautalääkettä joka päivä ja vetänyt kaiken maailman rauta litkuja ja syönyt rautaa sisältäviä ruokia jne.. Ei auta... Joku päivä pitää mennä verikokeisiin ja katsotaan jos niistä selviäisi jotain.

Neuvola kortissa:

Raskausviikko: 35+6 (33+6)
Paino: 70,7kg (70 kg) 
Verenpaine: 123/75 (120/71)
Kohdunpohjan korkeus SF: 30 cm (28,5 cm) 
Sydämen syke: 148 (144)
Liikkeet: ++ (++)

Tänään oli myös kuvaukset Vauva-lehteä varten. Kuvaus sujui nopeammin kuin ajateltiin ja saatiin hyviä kuvia (toivottavasti) Nyt vain odotellaan, että he saavat jutun tehtyä ja lähettävät sen ensin minulle, ennen kuin laittavat julkaisuun. Ja tämä minun juttuni tulee siis kesän jälkeen kuulemma. Luultavasti elo/syyskuussa. Eli kaikki sitten ostelemaan Vauva lehteä kesän jälkeen ;)

Tänään on myös yhden rakkaan perheen jäseneni syntymäpäivä. 

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ISI RAKAS !! <3 
En tiedä miten selviäisin ilman isiä. Vaikka emme näekkään usein, hän on silti minulla todella tärkeä ja rakas <3 Pienestä pitäen olen ollut enemmän äitini kanssa, mutta olen aina ihaillut sitä, että iskäni on REKKAKUSKI, vieläpä ulkomaankuljettaja :)

En koskaan aarteita maailman 
voi lahjaksi sulle kantaa,
vaan sydänlämpöisen halauksen nyt,
isä, sulle lapsesi antaa.

Tahdon onnitella isää
hän on paras päällä maan.
Onnenpäiviä toivon lisää,
tulen pian halaamaan.
Onnea omalle isälle !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti