torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhuu vauvveliini ?!

Tänään 40+1..."yliajalle" mentiin. Tätä on jotenkin tosi vaikea käsitellä. Olen niin kärsimätön ja järkihän tässä odottelussa menee. Miksei meidän pieni prinsessa jo ole täällä meidän sylissä ? Miksei se jo halua tulla ? Olen jotenkin ihan sekaisin, olin ajatellut, että vauva tulee jo ennen laskettua aikaa, tai ainakin viimeistään silloin..mutta tässä sitä ollaan vielä yhdessä koossa. Nyt ois jo korkea aika jakautua ! Come here baby ! <3 Yksi asia ärsyttää tässä odottamisessa, se, että kaikki kyselevät jatkuvasti, joko, joko ? Juu, ehkä mä ilmotan kun lähtö tulee? :D Itsellä meinaa jo toivo mennä tähän, että tuleeko tämä ikinä täältä, enkä jaksaisi kaikille selittää erikseen tuntemuksiani jne, toivottavasti ymmärrätte, tämä ei ole helppoa ! :) On todella ihanaa, että on ihmisiä, joita asia kiinnostaa ja jotka välittävät, mutta really..me ilmotetaan kyllä sitten, kun jotain tapahtuu :)

Nämä hormoonitkaan ei yhtään sovi minulle ! Päivä päivältä vaan pahenee oma olo ja pää sekoaa, ja nytkun vaan olen himassa neljän seinän sisällä niin kenelle mä tässä kiukuttelisin, en kenellekkään. Noh, onneksi on tämä uusi asunto, niin olen järkkäillyt kaiken jo paikoilleen, siksi en ole kerennyt/jaksanut kirjoittaakaan tänne mitään, kun kaikki voimat on menny täällä sählätessä. Tänään on sellainen päivä, ettei täällä enään ole mitään väsättävää :o Ainiin, pyykit pitäisi laittaa pesuun ;) Käytiin eilen hakemassa meille astianpesukone Kriden pomolta. Kuukauden käytetty upouus kone ! Ja just passeli meidän kämppään. I´m so happy ! Enää ei tarvitse kattoa hirveitä tiskiläjiäkään kun pystyy koneella pesemään :) helpottaa meidän elämää todella paljon ! 

Pari viime yötä on mennyt supistuksien merkeissä. En ole saanut unta ja heräilen keskellä yötä supistuksiin. Mutta ei, ne eivät ole tarpeeksi kivuliaita, että olisi lähdön paikka.. Tämä viimeinen viikko on muutenkin ollut jotenkin todella outo. Olo on ollut todella löllö ja väsynyt, maha ihan sekaisin ja hiki virtaa kun viimeistä päivää. Tuntuu kuin olisin jossain muualla... Pahaa oloa ja supistuksia. Ei tätä hullukaan kestä kauaa ! Joten pieni beibi, tule jo <3 

Tämän viikon maanantain neuvola käynnin merkinnät:

Raskausviikko: 39+5 (38+5)
Paino: 70,3kg (70,5kg) 
Verenpaine: 122/82 (120/78)
Kohdunpohjan korkeus SF: 33cm (32,5cm) 
Sydämen syke: 138 (148) 
Liikkeet: ++ (++)
Turvotus: (+)


Ps. Uudesta kämpästä kuvia sitten, kun olen saanut täysin sisustettua :) Mukavaa juhannuksen alkua kaikille, me ollaan vaan kotona odottelemassa vauvaa. 

Mitäs te muut olette suunnitelleet juhannukseksi? :)

5 kommenttia:

 1. Onpa pieni maha (ollakseen 40+0), tosi söpö ^_^
  ja hienot housut sulla tossa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pikkunen masu ja pikkunen baby <3 joo noi legginssit on munki mielestä kivan näköset :p

   Poista
 2. Muistan niin hyvin noi tuntemukset! Mut älä huoli, ihan kohta Se vauva tulee. :) (helppo sanoo nyt :D) itestäkin tuntuu et viimeinen viikko raskaana meni kaikkein hitaiten. (meidän tyttö synty 41+0) mut ootappa vaa sit ku vauva on syntyny ni aika menee ihan kauheeta vauhtii! Koita nauttii viimisistä hetkistä raskaana ja kohta odotus palkitaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D vaikee nauttii näiltä kivuilta ja muilta vaivoilta. :( mutta sieltähän se sitte JOSKUS tulee :/

   Poista
 3. Mulla ihan sama juttu! :/ Tosin meillä mennään "vasta" 36+2, mutta lääkäritkin odottelee, että aikasemmin sitä jo tullaan. :) Mennyt viikko on ollut täälläpäin aika samanlainen; inhottavan laiska ja löysä olo, kokoajan nukuttaa tai laiskottaa muuten vaan (ei jaksa tehdä mitään....) + vatsa sekaisin! Niin inhottavaa ja lisäksi vielä se kun niin malttamattomasti odottaa sitä pikkuista. Mä olen kuitenkin ihan varma, että pian teidän tyttö sieltä jo tulee! :) Jaksamisia sinne! :)

  VastaaPoista