torstai 22. elokuuta 2013

Ristiäiset

Ristiäiset siis pidettiin 10.8.2013 Konalan kirkossa klo 12.00.
Nimeksi tuli Alexsandra Eleonoora Pirhonen. Alexsandra siksi, että halusimme hieman erilaisemman nimen, kun kellään muulla. Ensin mietin Sandraa, mutta ei sekään ollut niin erilainen, joten siksi siis Alexsandra, xs:llä ;) Eleonoora tulee minun toisesta nimestä, jota haluan jatkaa perinteenä tästä lähtien, toivon myös, että Sande jatkaisi sitä sitten, kun sen aika koittaa :)
Paikalle tuli ihana määrä ihania ihmisiä ja juhlat olivat todella onnistuneet. Kaste tilaisuuden jälkeen siirryimme kahvittelemaan ja syömään kakkua ja suolasta. Äidin kanssa teimme kaksi voileipä kakkua jotka onnistuivat yllättävän hyvin ! Niiden tekeminenkin oli kivaa äiti-tytär aikaa ;) hih ! Sai kyllä nauraa vatsalihakset kipeiksi. Sitten muita syömisiä olivat parit piirakat jotka minun ja kriston äiti tekivät. Sitten oli muita pikkupurtavia plus piste iin päälle, mahtavat, täydelliset kakut !!

Ristiäiset (1 of 109)

Ristiäiset (2 of 109)


Paikalle saapuivat muunmuassa minun molemmat vanhempani puolisoineen, Kriden vanhemmat, Sofia ja Olli (minun pikkusisaret), Klaudia ja Irena (Kriden pikkusiskot, plus Max), Kriston serkkuja ja heidän kumppaninsa. Minun kummitätikin tuli, jota en ollut nähnyt moneen moneen vuoteen, sekin oli iloinen yllätys. Kaikista ihaninta kuitenkin oli se, että Kriston ukki (VP) tuli paikalle. Eli Alexsandran isoisoisä ! Paikalla oli neljännen sukupolven edustajia <3 VP oli mennyt heti alussa keskustelemaan papin kanssa. Sanonut hänelle, että Alexsandra on kuin Jumalan lahja hänelle. Tippa tuli silmään :´). Kaste tilaisuun oli muutenkin todella ihana ja näin äitinä, minua itketti todella paljon, oli se vaan niin ihanaa ja tämän päivän muistamme aina <3
Pappikin oli ihana, ei mitään moittimista. Sande  nukkui koko kasteen ajan, ei reagoinut kylmään veteenkään milläänlailla. Reipas tyttö ;) kahvittelu tilaisuudessa sitten kyllä heräili ja kaipasi ruokaa ja oli kyllä ihmeissään kun ympärillä oli niin paljon väkeä ! 

Kummeiksi tulivat: Laura (sylikummi), Klaudia, Sofia ja Sami.

Ristiäiset (7 of 109)

Ristiäiset (25 of 109)

Ristiäiset (29 of 109)
Sylikummi on aina turvanasi <3

Ristiäiset (47 of 109)
Pive, Terhi (kriston vanhemmat), Kride, VP, Alexsandra, Minä, Sofia, (minun vanhemmat), Maarit ja Tony. 

Ristiäiset (52 of 109)
Iloinen perhe ja kummit <3

Ristiäiset (56 of 109)
Juhlakalu hieman ihmeissään :)

Ristiäiset (75 of 109)
Rakas pikkuveli <3

Ristiäiset (74 of 109)
Mun äiti <3

Ristiäiset (91 of 109)
Alexsandra hieman väsy <3

Ristiäiset (108 of 109)
Sylikummilta saatu sormus <3

Alexsandra sai myös paljon lahjoja, joista ei kyllä keritty ottamaan kuvaa. Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos lahjoista <3 Olivat ihania ! 

Illemmalla lisää, nyt neuvolaan ! ja toivottavasti kerkeän, muistan kirjoittaa neuvolakuulumisia ja Sandesta vähän enemmän sitten illalla, se on vaan jotenkin jäänyt. Toivottavasti ymmärrätte :)2 kommenttia:

  1. Täydelliset ristiäiset. Ihania kuvia. Mahtava oli tarjoilukin serkkuni pojan tyttärellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Sinikka. Juhlat oli kyllä niin täydelliset kun olla ja voi :)

      Poista