maanantai 30. syyskuuta 2013

Kotipostaus number one !


Nyt on luvassa kauan lupaamani kotipostaus ! Asumme Helsingin pitäjänmäessä metsän laidalla, hyvien ulkoilu mahdollisuuksien vieressä. Neliöitä asunnossa on 69,5. Kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja vessa. Sauna olisi niin ihana, harmi ettei sellaista tähän kuulu. Sentään päästään kerran viikossa käyttämään talonyhtiön saunaa. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee meidän makuuhuone. 


Sisustus väreiksi olen valinnut suht turvalliset valkoisen, mustan ja ruskean. 
Rakastan meidän sänkyä, vaikkakin se on pieni, mutta silti niin romanttisen näköinen <3

      Yö pöydällä on molemmilla omat tunnelma lamput ja herätyskellokin täytyy tietenkin olla ;)Meidän ihana kattolamppu ! 

Makuuhuoneestamme pääsee suoraan parvekkeella, jossa ei tällä hetkellä ole kuin kaksi tuolia. Verhoiksi olen valinnut väreiksi tummanruskean ja valkoisen. Olen laittanut ne vähän erikoisemmin, mutta mielestäni näin ne on hienot ;)


Huomaa varmaan, että olemme Kriden kanssa hieman laiskoja. Peili lipaston päällä kuuluu seinälle, mutta jostain kumman syystä se ei ole sinne vielä paikkaansa löytänyt :D
Pikku palmumme, tai mikä lie, on ollut meillä jo kohta kaksi vuotta. Hyvin on kestänyt, vaikka välillä unohtuukin antaa vettä.. hups :D
Lipaston päällä hengailee minun antama "i love you"-nalle Kridelle, ja minun vauva-kengät :)


Siinä olisi sitten se meidän makuuhuone kokonaisuudessaan. Mitäs mieltä olette? :)
Hankkeessa olisi pari sisustus tarraa meidän makkariin ja myös muualle asuntoomme. Kuvaa niistä sitten, kun saan ne hommattua :)


2 kommenttia: