sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pieniä hetkiä :)

Mä oon niin rakastunut mun pikkuiseen <3 Tänään Alexsandra on 2kk 2vk 3pv, aika kuluu hirmu nopeesti ja koko ajan opitaan uusia asioita. Altsu seuraa todella tarkkaan aina missä minä liikun ja tietää tavan jolla sata varmasti saa huomioni :D Meillä viihdytään myös hyvin lattialla, masulteen hengailen ja siitä sitten käännytään selälteen ;) Leikkimatollakin katsellaan ja läpsitään värikkäitä tavaroita joita siinä roikkuu. Ollaan luettu myös kirjoja ja huomaa miten värikkäät asiat ja sivut kiinnostavat pikkuista. Pieni on myös kova juttelemaan ja oppii koko ajan uusia ääniä ! Nyt ollaan pari päivää kiljuttu, hirmu hauskaa ;) Ja on oikeesti tosi ihanaa katsoa miten mini oppii uusia äännähdyksiä ja innostuu omasta äänestään <3 Myös omalle kuvalleen nauretaan. Laitan iphonesta kameran niin, että pieni näkee oman naamansa siitä ja sitten siinä naureskelee ja juttelee itselleen :D Myös peilit on jänniä esineitä ja itseään voisi tuijotella vaikka koko päivän. Meillä myös nostellaan päätä todella hyvin ! Käsien varassa jaksataan hengailla jo vaikka kuinka pitkään ja päätä kannatellaan koko ajan. Pysty asennossakin pitäisi olla koko ajan, joko istualteen tai sitten pitäisi seisoskella, voimaa tältä pikkuiselta löytyy vaikka muille jakaa, "minähän en ole enään mikään vauva" meiningillä. 


  Ainiin ja aika iso käänne mun elämässä on tapahtunut ! Niinkuin moni varmasti muistaa, jatkoin koulua vauvasta huolimatta. Tajusin, että eihän siinä ole mitään järkeä. Joka päivä koulussa, minulla tuli pientä niin ikävä ja kotona halusin vain rutistella pikkuista koko päivän. Joten keskeytin opiskelut vähäksi aikaa ja olen vain rakkaani kanssa kotona. Vauva on vauva vain kerran elämässään ja opiskella pystyy vaikka koko loppu elämän jos niin haluaa. Tämä oli paras päätökseni pitkään aikaan ! Nyt pääsen olemaan rakkaani kanssa koko ajan ja näen miten hän kasvaa ja kehittyy. On se pienellekkin paras, että saa hengailla oman äitinsä kanssa <3 Minulla jää opiskeluja enään yksi kuuden viikon työharjoittelu ja kymmenen opintoviikon valinnainen (lasten ja nuorten mielenterveyden ennalta ehkäisy). Elikkä olen siis saanut kaikki teoriat käytyä, yksi tehtävä on vielä tekemättä. 
Jatkan koulua tällä näkymin sitten ensi kesän jälkeen. Silloin pikkuinen on jo yli vuoden ja voin laittaa hänet päiväkotiin :)Ollaan käyty pienen kanssa rapujuhlissa, jossa kaikki meni hyvin, niinkuin aina. Ihana rakas lapseni <3 Ollaan käyty myös moikkaamassa muita vauvoja ja mammoja, täytyy tsempata ja mennä moikkailemaan useammin ! Siellä on aina niin mukavaa, ihana nähdä muidenkin vauveliineja <3 Tällä viikolla kävimme seurasaaressa, jossa mini oli koko ajan hereillä ja ihmetteli maisemia, arskat rupee olemaan just sopivat ;) Tämän viikonlopun olen ollut kipeänä... Typerää, sillä nämä ovat Kriden viimeiset loma päivät, ja minä joudun olemaan kotona neljän seinän sisällä lepäämässä jotta tervehtyisin joskus..
Hirveä flunssa ja kuumettakin on vähän ollut.. Onneksi beibiin ei ole tarttunut ! 


    


HYVÄÄ VIIKONLOPUN LOPPUA KAIKILLE ! 

2 kommenttia: