lauantai 24. elokuuta 2013

Haaste !

Haasteen aika !


Haasteen sain myttyjamamma blogista, kiitokset maijulle :)

Haasteen säännöt menee seuraavasti:

1. Kiitä antajaa ja linkitä blogi, josta haasteen sait.
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin.
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle.
4. Valitse viisi blogia joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Saamani kysymykset menevät seuraavasti:

1. Millaisen tatuoinnin ottaisit ja mihin (jos olisi pakko)?


Olen todella monta vuotta halunnut tatuointia, mutta en ole saanut aikaiseksi hommattua. Toinen syy on myös se, että ei minulla ole ollut rahaakaan semmoisiin. Tässä pari kuvaa siitä, minkä tyylisiä tatuointeja haluaisin, toivottavasti vielä tämän vuoden aikana...aina saa haaveilla :) Ensi vuonna viimeistään ! 


2. Paras muisto lapsuudesta?

Hui ! Tää on vaikee kysymys, mä en muista lapsuudestani melkeimpä mitään :o 
Hyviä muistoja tulee ainakin mieleen laivareissuista, joissa kävimme koko perheen kanssa. Myös muumimaailmasta ja linnanmäki reissuista on jäänyt hyviä muistoja :) Ainiin ja tietenki kaikki kreetan saari matkat ! Ne oli parhaita, vaikka sählinkiä tietenkin oli, kun kolme lasta ränkkyilee vanhemmille :p 

3.Kauhein kotityö?

Kaikista eniten inhoan pyykkien laittoa ! Sitä, että pitää märät laittaa kuivaustelineeseen on jo ärsyttävää. Mutta sekin vielä, että ne täytyy viikata ja laittaa kaappiin ! Wää, mikään ei ole yhtä ärsyttävää. Tiskaaminen ofc on ärsyttävää myös, mutta onneksi meiltä löytyy astianpesukone ! Kotityöt on muutenkin, sanonko mistä ?! :D

4. Mitä shampoota käytät?

Minulla ei ole mitään tiettyä shampoota, jota käyttäisin. Se vaihtelee kuukausittain. Tällä hetkellä käytössä on vissiin Garnierin värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo ja hoitoaine. 

5. Mitä tekisit jos heräisit aamulla ja huomaisit olevas Johnny depp?

Woooooot !???! Olisin järkyttynyt ! Miksi musta on tullut mies ?? Mitä on tapahtunut ?! Jos asialle ei enään voisi tehdä mitään, sitten olisin ylpeänä koko loppu elämäni Johnny Depp :D hahah 

6. Kerro joku nolo asia itsestäsi?

No semmoinen asia jota teen joka päivä, kaivan nenää all the time :D no ei, yritän välttää tätä pahaista tapaa julkisilla paikoilla, miksi, miksi se on vaan niin vaikea olla kaivamatta sitä :D sieltä vain löytyy kaikemmoisia räkiä ;) HYI :D ei muuta ! Next !

7. Jos saisit tehdä työksesi mitä vaan, mitä se olisi?

Makoilisin päivät pitkät (jos siitä siis saisi palkkaa) ! Makoileminen on maailman ihaninta, ei nukkuminen, vaan se, että saa vaan makoilla. Nytkin tällä hetkellä makoilen meidän sohvalla vauveliini masun päällä tuhisemassa <3 Oon vaan niin mukavuuden haluinen ihminen, kunnon löhöömisen mestari ! Ei ihmekkään, että koulussakaan en osaa istua, vaan rötvään tuolilla jotta olisi mukavempi asento.. Selkähän siinä kärsii ja siinä sitten niskat ja lopuksi pää..

8. Toinen (ja kolmas) nimesi?

Toinen nimeni, Eleonoora (jumala on valoni). Annoin myös Alexsandralle toiseksi nimeksi Eleonoora, koska halusin jatkaa nimeä suvussani. Mielestäni nimi on kaunis ja erilainen, pidän siitä :)

9. Kumpi tuli ensin, muna vai kana? miksi?

Kana. Jumala loi kanan, se sitten munii munia ympäriinsä :D paremmin en osaa selittää :)

10. Mikä on parasta talvessa?

Se, että saa pukea kaikkia kivoja vaatteita !! Saa olla lämpimissä sohvalla viltin alla, kynttilät palaa romanttisesti ja joku kiva leffa pyörii telkkarissa :) myös synttärini on talvella ! Ja joulu ! Tämän vuoden joulua odotan todella innoissani ! Alexsandran ensimmäinen joulu ! En vaan malta odottaa. Ja tämän vuoden joulukuussa myös valmistun ;) 

11. Miten muuttolinnut osaavat lentää etelään eksymättä?

Niillä on sisäinen navigaattori päässä ! Joku fiksu NAINEN on rakentanut linnuille semmoset, että ne pääsee aina lomailemaan etelään :) hih ! Ompas naiset fiksuja ! 


Tässä minun kysymykset:

1. Missä olet viiden vuoden päästä?
2. Mitä teet mieluiten vapaa-aikanasi?
3. Paras muistosi ?
4. Tyylisi, miksi?
5. Naimisiin vaiko ei? perustelut.
6. Miksi perunat kasvavat pellolla?
7. Unelmiesi auto?
8. Muuttaisitko marssiin? perustelut.
9. Miksi miehiä ei ole luotu synnyttämään?
10. Paras elokuva?
11. Jos saisit kolme toivomusta, mitkä ne olisivat?


Haastan:

Emmin
Karoliinan
Sofian
Lindan
Niinan

ja tottakai kaikki jotka tämän haluavat tehdä ;)
2 kommenttia:

  1. Heh kivat vastaukset! Mä oon muuten ihan samaa mieltä tossa kana jutussa selitän sen aina noin! :D

    VastaaPoista