tiistai 17. syyskuuta 2013

Täydellinen parisuhde?

Minkälainen on teidän mielestä hyvä/täydellinen parisuhde? Mitä parisuhteelta toivotte? Mikä olisi teidän unelma parisuhteelta?

Itse omalta avioliitolta toivon seuraavia muunmuassa:

Naurua, sitä että yhdessä olisi aina hauskaa ja pystyisi nauramaan millevain. Intohimoa, sitä että olisi pilke silmäkulmassa ja masussa mylläisi perhoset, ei tietenkään koko aikaa, mutta se tunne, ahh. Ikävöisi toista, vaikka olisi juuri hänet nähnyt. Olisi yhteisiä unelmia joita tavoitella yhdessä. Nauttisi toisen seurasta, ilman mitään paineita, että sanoisi vaikka jotain väärin ja syttyisi riita, sitä että voisi huoletta puhua mitä mielessä liikkuu, eikä toinen ottaisi hernettä nenäänsä. Toivoisin sellaista hassua hupsuttelua, vähän söpöilyäkin. Toisen kunnioitus on myös todella tärkeää, kunnioittaa toisen toiveita, "ole toiselle sellainen kuin toivoisit itsellesi olevan". Oman aviomiehen kanssa pitäisi pystyä puhumaan kaikesta, henkevistä ja einiin henkevistä asioista. Toisen kuuntelu ja toisen kanssa keskusteleminen on tärkeää. Henkinen ja fyysinen läheisyys, sitä tarvitaan. Pusuja ja haleja, toisen tuoksutteleminen, ahh ! Kosketus ja läheisyys on minulle todella tärkeää. Paras tunne on se, kun saa olla oman miehen kainalossa ja olla vaan, ei ketään muita, me vain. 
Molemmin puolinen arvostus, arvostaa toisen pieniäkin tekoja ja asioita. Arvostaa sitä mitä itsellä sillä hetkellä on. Pitää muistaa, että kaikilla ei välttämättä ole asiat yhtä hyvin kuin itsellä. Oman puolison tekoja ja sanoja pitää oppia ymmärtämään, toisella voi välillä olla huonojakin päiviä, jolloin voi kiukuttaa tai sanoa ei niin kivojakaan asioita. Avioliitossa täytyy myös osata tehdä kompromisseja ja miettiä toisenkin kannalta asioita ja tehdä niin että molemmilla on hyvä olla. Välillä omissa jutuissa ja ajatuksissa täytyy osata joustaa, nämä siis molemmin puolin, ei vaan niin että toinen joustaa ja tekee kompromisseja, vaan molempien täytyy toimia näin. Tässä siis joitain asioita joita tuli nyt mieleen. 

Täydelliset hetket tulevat pienistä asioista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti