maanantai 21. lokakuuta 2013

Tänään ja eilen..

Alexsandra 4kk ! Pieni kasvaa niin nopeaa tahtia, ettei tässä meinaa itse edes pysyä mukana!
Meillä on 4kk neuvola ja lääkäri vasta ensi viikolla ja silloin saadaan sitten tietää, paljonko Altsu on taas kasvanut. Muru on taas tällä hetkellä päikkäreillä, tämä on hyvää luppo aikaa hengailla ja löhötä sohvalla ja tietysti kirjoittaa blogia. 

Aamumme alkoi taas perus höpöttelyllä. Minä heräsin jo ennen kymmenen, keitin kahvia , heräilin rauhassa ja kävin suihkussa. Kunnes kuulin joskus puoli yhdentoista aikaan Altsun huoneesta höpöttelyä, hih. Menin katsomaan pientä ja toivotin hyvää huomenta, sain taas maailman suloisimman ja ihanimman hymyn vastaukseksi <3 Joka päivä se vaan tuntuu yhtä hyvältä, pieni rakas, elämäni valo <3 

Tein Altsulle aamupuuroa ja laitoin sekaan vähän päärynä sosetta tuomaan makua. Se on niin hyvä, kun murulla on aamulla niin nälkä, että hermot meinaa mennä, kun en pysy syömis tahdissa mukana. Suuhun pitäisi olla koko ajan tunkemassa puuroa. Altsu kyllä myös näyttää sen, "nyt sitä ruokaa tänne"-huudolla. Kädet ja jalat vispaa kun mitkäkin, taitaa tulla aikamoinen neiti tästäkin, tietää jo pienestä lähtien mitä haluaa ja se täytyy heti saada !

Noh, aamu syömisien jälkeen pidetään aina pieni hetki ilmakylpyilyyn. Altsu on aina niin innoissaan, kun saa hengailla lattialla ihan nakkena ! Onhan se varmaan kiva, kun ei ole mitään vaippoja ja vaatteita hiplaamassa ;D Pidämme myös joka aamu Altsun kanssa pienen laulu/luku hetken, tekee hyvää kehitykselle, toinen tykkää ja se näkyy :)

Nyt minulla on tässä vain aikaa, voisin siivota ja tehdä jotakin hyödyllistä, mutta... mieluummin löhöilen sohvalla, datailen ja kirjoittelen tänne ;)

Ilmeellä mennään ;)

Olimme lauantai sunnuntai välisen yön Kriden kanssa viettämässä kahdenkeskistä laatu aikaa Turun hotellissa, Radisson blu:ssa. Oli kyllä sen arvoista. Olimme perillä illalla kahdeksan aikaan. Menimme katsomaan huoneemme ja melkeempä heti lähdimme kävelemään ja katsomaan löytäisimmekö jonkun ravintolan jossa voisimme syödä. Mitään järkevän näköistä ei löytynyt, joten menimme hotellin ravintolaan syömään. Hotellimme sijaitsi aurajoen varrella, joka oli todella hienon näköinen ! Söimme ravintolassa hyvin ja join yhden lonkeron ja Kride yhden kaljan. Ei ollut edes kallista. Illan hengailimme sitten hotelli huoneessa ja nautimme toistemme seurasta. :) 

Alexsandra oli tämän aikaa Kriden vanhemmilla yökylässä. Soitimme illalla Altsulle ja juttelimme puhelimessa. Raasu alkoi valittamaan, tuli vissiin pieni ikävä <3 Minulla oli koko tämän reissun ajan niin ikävä pientä, että näin jopa unta, että nukuin Altsun kanssa ja etsin pientä peiton alta. :D En kyllä piiiitkään aikaan halua olla meidän pienestä prinsessasta erossa !  2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen tyttö teillä onkaan! :) Löysin sun blogin vasta ja jäin seurailemaan. Itselläni on 9kk ikäinen tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos :) kiva että blogi miellyttää sua ja jäät seurailemaan :)

      Poista