maanantai 18. marraskuuta 2013

Uutta ja vanhaa

Huh huh mitä meininkiä ! Lauantaina olimme tosiaan Kriden kanssa kaksin koko päivän. Ensimmäisenä kävimme kaveriltani hakemassa Altsulle syöttötuolin, ihan uuden veroinen ! :) Murunen oli niin innoissaan, sai syödä kuin aikuiset konsanaan. Siitä vietiin sitten pieni isovanhemmilleen päiväksi hoitoon. 


Kävimme vekara-kirpparilla tekemässä vähän löytöjä. Altsun vaatteet kun ovat menossa kovaa vauhtia pieniksi. Löysimme kassillisen ihan uudenveroisia vaatteita ja kenkiä pilkkahintaan ! Kirput kunniaan ! Älkää ali arvioiko kirpputoreja. Siellä voi todellakin tehdä huippu löytöjä :) Ps. Sain tädiltäni kuulla, että serkkuni on vekara-kirpparilla töissä. Hänen kuvan nähtyämme, totesimme, että hän oli silloin töissä kassalla, kun kävimme siellä. Jännä sattuma ! En siis ole ikinä tätä serkkua nähnyt, joten en voinut tunnistaakkaan häntä.

Kirppari kierroksen jälkeen menimme myyrmanniin RAXIIN syömään. Ensimmäistä kertaa varmaan koko meidän seurustelun aikana. Aina, kun olemme jossain syömässä, molemmat ollaan ihan hiljaa ja keskitytään syömiseen ja kuunnellaan mitä muissa pöydissä höpötetään :D Pitäisi varmaan muuttaa vähän käytöstä ja yrittää vaikka keskutella sen oman miehen kanssa. Kävimme parissa vaate kaupassa pyörimässä, etsimässä Altsulle vaatteita, ylläripylläri. Löydettiinkin muutama ihana vaate, ja Kride jopa valkkasi Altsulle toppatakin !


Oli kyllä kiva lauantai päivä. Siivoilimme shoppailu reissun jälkeen hieman ja katseltiin ostamiamme ihania vaatteita. Illalla saimme vielä mennä kahdestaan saunomaan ja kymmenen aikaan Altsu tuotiin kotiin. Kerkesihän siinä ajassa jo tulla vähän ikävä...Äidin pieni rakkauspakkaus <3

Sunnuntaina menimme muutamaksi tunniksi tädilleni. Kahvittelimme ja juteltiin niitä näitä maan ja taivaan välistä. Olihan siitä jo aikaa, kun viimeksi siellä kävimme. Olin silloin viimesilläni raskaana, että olisikohan siitä jo puoli vuotta?! Huh huh. Lupasimme kyllä, että rupeamme käymään siellä useammin. Hän kun on vähän yksinäinen... Isotäti oli ostanut Altsulle ihanan juhlamekon ja pienen pinkin boleron <3 ! 

Tänään ajattelin pitää löhöily päivän. Mutta, kaverillani oli töistä vapaa päivä, joten ajattelin pyytää hänet minun ja Altsun seuraksi tänne. Muutenhan istuisin koko päivän sohvalla hiiren hiljaa ja tylsistyisin. Kyllä se kaverin kanssa höpöttely piristää kummasti !! Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, love you <3 Tälläinen kiireinen viikonloppu ja alkuviikko. Mitäs huomenne, josko sillon löhöiltäisiin? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti