perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu !

Nyt se on ohi ! Joulu nimittäin.
 
 
Meillä on ollut todella kiireinen viikko. Koko aika ollaan oltu menossa sinne sun tänne.
Tarkoitus oli, että olisimme koko aaton ihan kotona kolmistaan koko perhe. Suunnitelmiin tuli sittenkin muutos. Ei ollut ollenkaan jouluinen fiilis, katselimme vain telkkaria ja herkuttelimme suklaata. Päätimme, että lähdemme sittenkin Kriden ukille muutamaksi tunniksi, että olisi edes jotain tekemistä ja ehkä se joulufiiliskin löytyisi jostain. Siellä oli vaikka kuinka paljon väkeä ja ylläri, Alexsandra oli kaikkien keskipiste. Ja voi että taas isoukin ilmettä, kun pikkuinen tuli aattona kylään <3
 
 
 

 
Aatto-aamu alkoi kuitenkin ihan normaalisti. Heräsin ennen Krideä ja Altsua, keitin kahvia ja tein aamupalaa. Katsoin myös perinteistä joulupukin kuumaalinjaa ! Odotin ja odotin, että koska herrasväki jaksaisi nousta. En malttanut enää odottaa lahjojen avaamista !! Eikä muuten malttanut Altsukaan !
 
 
 
 
Vihdoinkin koitti se aika, kun pääsimme availemaan lahjoja ! Olimme olleet yllättävän kilttejä joulupukin mielestä. Varsinkin Alexsandra. Vaikka pieni on vasta puolivuotias niin lahjakasa oli todella iso ! Mitään turhaa emme saaneet. Lahjoja tuli meiltä, Kriden vanhemmilta ja minun vanhemmilta, ja molempien sukulaisilta. Muru sai paljon toivotun vauvapulkan, lampaantaljan, vaatteita, rahaa, leluja jne.
Itse sain muunmuassa; Hajuvesiä, kosmetiikka tuotteita, lämpöisen kaulahuivin, yöpuvun, parit lämpöiset sukat ei tarvii enää varpaiden jäätyä !, kaulakorun jnejne. Kridekin oli ollut suht kiltti, lahjoja en jaksa tähän luetella :D Yhteiseksi saatiin mm; imuri ja kahvinkeitin. Lahjoista kuvaa myöhemmin.
 
 
 
 
 
Lahjojen avaamista
 
U uuu , uusi lelu !
 
Joulupäivänä käytiin fammulla ja papalla sisaruksieni isovanhemmat , parisen tuntia oltiin siellä ja lähdettiin siitä Kriden vanhemmille käpylään. Onhan se kiva nähdä ihmisiä ja pitää hauskaa, mutta käyhän se jo melkein kunnon päälle kun joutuu ravaamaan ees taas kaikkialla... Käpylässä availtiin lahjoja ja syötiin hyvin. Silloin oli jo pikkasen joulufiilistä, mutta ei mitenkään super paljon.. Ois voinu edes jouluksi tulla sitä lunta !
 
Tapaninpäivänä käytiin äidilläni. Pikkuveljeni oli yllättäen ostanut meille kaikille kolmelle lahjat ! Kride sai jotain super hotti mössöä ja leffan. Mulle Olli oli ostanut kynttilöitä ja Altsulle supersöpöt jouluaiheiset korvasuojat ! Kyllä mä pikkasen yllätyin, kun pieni veljeni oli ostanut lahjoja, en mitenkään pahalla, vaan ihan iloisesti yllätynyt vain :)
 
 
 
 
Perjantai päivä on mennyt vain kotona siivoillessa ja ihmetellessä. Sain nimittäin rakkaalta mieheltäni myöhäisen joululahjan. UUDEN TIETOKONEEN !!!  Oon niin onnellinen ! En ole mikään materialisti, mutta kyllä tälläinen uutuus kone tekee ihmisen iloiseksi ! Mun vanha tietokone oli ihan p**ka ! Ruutu rikki ja kone oli varmaan koko universumin hitain ! Järkihän siinä meni, eikä todellakaan ole tehnyt mieli bloggailla tollasella romulla. Nyt tämän ihanan uuden koneen ansiosta pääsen varmasti enemmän tähän bloggauksen makuun ja postauksia tulee enemmän kuin tarpeeksi, varokaa vaan !! ;)
 
Nyt viettämään laatuaikaa rakkaiden kanssa, joten hyvää loppu vuotta kaikille toivottavasti kerkeän näiltä kiireiltä vielä postaamaan !
 
Alexsandra ja eno !

Lahjapapereiden saartamana !


Piparikin maistui !
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti