keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulujoulu tule jo..


Wää !! Meillä odotetaan joulua kuin kuuta nousevaa ! Tai mä olen ainain ihan innoissani. Alexsandran ensimmäinen joulu, tästä on tultava täydellinen <3 Niinkuin aikaisemmassa postauksessa kirjoitin, meillä on laitettu jo vähän joulua. Mutta se joulu tunnelma tulee vasta, kun joulukuusi on sisällä koristeltuna ja kotona tuoksuu pipari <3 Viikonloppuna voisimme koko perheen kesken tehdä piparkakku talon ja koristella sen oikein hienoksi. Joulukuuseen haluaisin semmoisen ihanan kultaisen ketjun, olemme jo hommanneet kultaisia ja punaisia palloja. Altsun myötä musta on tullut ihan höppänä tän joulun suhteen :D ! Ennen en niinkään joulusta piitannut, mutta omalle pienelle haluan vain ja ainoastaan parasta, ja joulu on ihana perinne, josta me teemme ikimuistoisen joka vuosi ! 
Ja ah, miten ihanaa onkaan löhötä sohvalla omien rakkaiden kanssa jouluna ja katsella leffoja ja mässätä suklaa konvehteja <3 Joulussa on vain sitä jotakin, se on niin rauhallista ja tunnelmallista aikaa.
Niin, olettehan ? Meidän Altsu on ainakin ollut mitä kiltein, ja tontutkin ovat varmasti sen huomanneet. Pieni saattaakin saada ison kasan lahjoja ! Risuja ei varmasti ole tulossa yhtäkään, ainakin uskon niin :) Muistakaa kaikki aikuiset ja lapset, mitä kiltimpi on, sitä mieluiten joulupukki antaa teille ihania lahjoja <3 Tuhmille sen sijaan annetaan piiskaa !


 ...Ja nyt tuli panic ! Meillä ei ole yhtä ainuttakaan lahjaa hommattuna kenellekkään ! Aika voisi pysähtyä vähäksi aikaa, jotta ehdimme kaikkille ihanille ostamaan jotakin. Luntakaan täällä ei kauheasti näytä olevan, joten joulu, odota sittenkin vielä vähän aikaa. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus ostella lahjoja, mutta mitä jos aika ei riitä, jos joku jää ilman lahjoja? Toivottavasti näin ei käy ! Ja se kuusikin pitäisi hommata ! Kiire tulee...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti