keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Aika lentää kuin siivillä

Huijui !
 
Nyt ollaan menty jo puolen vuoden yli ! Meidän tyttö se kasvaa niin kovaa tahtia, että ei sitä voi enää laskea vauvaksi. Tänään prinsessamme on tasan 7 kuukautta, huh huh. Aika todellakin on ottanut siivet. Aika ihan kuin lentää, ei tässä itsekkään pysy enään mukana.
Vasta äsken, tai no, onhan siitä jo aikaa, viime kesänä meidän pieni tuli keskuuteemme. En olisi ikinä arvannut, että pienen kanssa aika todellakin menee näin nopeasti. Kohta on jo taas kesä, ja murunen täyttää vuosia, eikä !!!! Ei mun pienestä vauvasta saa tulla näin nopeasti iso. Missä se meidän pieni vauveliini oikein on ? Onko se karannut ? Mun vauva kasvaa niin nopeasti !
 
Mitä temppuja meidän prinsessa jo osaa ?
 
Noh, ensinnäkin, meillä liikutaan eteen päin ja KOVAA ! Vauhtia tulee koko ajan vaan lisää ja lisää. Ihan helposti liikkuu koko kämpän ympäri parissa minuutissa. Käsi voimia siis löytyy. Tyylimme ei ole mikään perus tyyli, vaan mittari mato. Käsien avulla nostetaan oma keho ylös ja ponnahdetaan eteen päin. Jalat yrittävät kovasti mukaan, mutta ei vielä onnistu.
 
Konttaus asento on PARAS ! Alexsandra on heilunut jo pitkään konttaus asennossa, mutta ei vielä pääse sillä tyylillä eteenpäin, oma mittarimato tyyli on paras. Eilen pieni kuitenkin otti ensimmäiset konttaus askeleet. *ylpeä äiti* Pieni menee myös omin avuin polviseisontaan tukea vasten. Seisominenkin onnistuu, välillä.
 
Istuminen. Sekin on ihan parasta ! Altsu pysyy hyvin itsekseen istuma asennossa. Selkä ryhdikkäänä ja hyvin suorana. Itsekkin on jo mennyt muutamia kertoja istuskelemaan.
 
Syöminen. Siitä on tullut nyt vähän haastavampaa. Neiti nimittäin heiluu kuin mikäkin heiluri ! Se kuvastaa hyvin esimerkiksi sellaista että; kuvittele vaikka pallo, jossa on suun kokoinen reikä, se heilumassa katosta langan varassa, yritä sihdata lusikka siihen, ei ole helppoa ei. Meillä syödään nykyään todella montaa eri raaka-ainetta. Juomaksi menee maito ja vesi. Vettä Altsu juo omasta muumi mukista, niinkuin aikuiset konsanaan. Näkisittepä sen ilmeen joka kerta ! Toinen on niin innoissaan.
 
Nukkuminen. Meillä nukutaan edelleenkin todella hyvin. Niinkuin ihan alusta asti.
Nukkumaan mennään 21-22. Alexsandra vain laitetaan sänkyyn ja sinne se jää nukkumaan. Ollaan alusta asti laitettu sellainen uni CD soimaan. Siitä Altsu viimeistään tietää, että nyt nukutaan. Aamulla neiti herää siinä 09-11 aikaan, yleensä 10. Yöllä ei herätä kertaakaan seurustelemaan eikä syömään. Päivä unia Altsu nukkuu yleensä kahdet per päivä. Poikkeuksia toki on, ja välillä nukutaankin kolmet.
 
Tihutyöt. Niitä Altsu ei vielä ole edes hirveästi tehnyt, täytyy koputtaa puuta. Kaikkeen kiellettyynhän täytyy todellakin koskea, mutta mitään maata kaatavaa ei ole vielä tapahtunut. Puhelin johtoja revitään, ainiin, JOHDOT on IN ! Kaikki johdot täytyy saada, ja ne pitää tietenkin tunkea suuhun. Kengän pohjia pitää mennä hinkkaamaan ja vähän myös maistella. Omien rattaiden pyörät on myös naminam.
 
Ja niinkuin aikaisemmista postauksistani huomaa, Altsu on mammantyttö. Äidin perässä täytyy "juosta" ja itku tulee, kun mama lähtee pois. Mun pieni <3
 
On meillä vaan niin täydellinen rakkauspakkaus !
   

  

 

  
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti