tiistai 21. tammikuuta 2014

Parempi päivä

Dodiin, tänään oli vähän parempi päivä mun osalta. Ei ollu kummoista vitusta ilmassa ja muutenkin parempi mieli. Lähdettiin eilen Alexsandran kanssa kannelmäen kaareen pyörimään. Ihana kaverini tuli mukaan. Ideana oli piristää molempien mieltä, ettei tarvinnut kotona nyhjöttää. Minua tälläinen pienikin reissu piristi kummasti ! Onneksi saan edes joskus lainata mieheni autoa, että pääsen helposti liikkumaan kotoa jonnekkin.
 
Jopa se, että pääsee kauppaan, on päivän kohokohta ! On se kumma. Ennen lasta sitä piti tehdä kaikkea, jotta olisi edes vähän erilaisempi päivä. Mutta tässä elämän tilanteessa, jopa tuollaiset pikku kauppa reissut ovat todella piristäviä. Hassua, miten se elämä muuttuukin tällä lailla. Onhan se vähän tyhmä mennä kauppoihin hengailemaan, kun ei ole edes rahaa. Haaveiltiin vain, mitä sitä voisi ostella, sitten kun sitä rahaa joskus on. Lotto voitto tänne kiitos !


 
 


 
 

 
Saatiin eilen myös puhuttua mieheni kanssa asiosta. Lupasi tästä lähtien auttaa minua enemmän, varsinkin jos Alexsandra on monta päivää tälläinen känkkäränkkä. Lupasi antaa minulle myös enemmän omaa aikaa. Toivottavasti pääsen lähtemään esimerkiksi kerran viikossa autolla jonnekkin, kavereita moikkaamaan tai muuta sellaista. Se vai piristää jotenkin ihmeellisesti ihmisen mieltä. Ja tottakai molemmin puolin omaa aikaa, ja yhteistäkin aikaa.
 
Tänään saatiin Alexsandran kanssa taas kavereita kylään. Minun ihana mamma kaveri ja hänen vauvelinsa tulivat kyläilemään. Altsu ja Jade on jo vanhoja tuttuja. Best friend 4-ever.
Kaverukset saivat leikkiä keskenäään lattialla. Meidän tyttönen vain jostain kumman syystä on liian päälle käyvä ja kovakourainen, joten leikkejä piti vahtia ja katsoa ettei tytöt satuta toisiaan. Kävimme myös ulkona kävelemässä pienen lenkin, joka myöskin piristi mieltä. Ihana raikas ulko-ilma. Naama vain meinasi jäätyä, kylmähän siellä on.
 
Plus, että meidän tytöntylleröinen on vieläkin niin känkkis ettei mitään rajaa. Ensin naurattaa ihan hirveesti, sitten alle sekunnissa mieliala muuttuu ja alkaa maailmanlopun itku. Huh huh. Ei tässä äiti saa hirveesti omaa aikaa, kun kotosalla ollaan. Seurana pitää koko aika olla, viihdykkeenä tai muuten vain. Oisko Altsulla huomenna jo parempi päivä ?
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti