maanantai 20. tammikuuta 2014

Känkkäränkkä

Toivottavasti tämä on vain joku vaihe.. Äiti ei vaan jaksa.
Alexsandra 6kk 4viikkoa ja 1päivää vanha.
Roikkuu koko aika äitissä kiinni. Tämä on vissiin joku vaihe, eikö ?
Vessassakaan ei voi käydä, ilman että ottaa Altsun mukaan. Ihan kauhea hätä jos lähden jonnekkin kauemmas. Välillä jopa sekin on liikaa jos olen metrin päässä. Pakkohan Altsun on sitten ryömiä ihan minuun kiinni ja hinata siinä, punkee jopa syliin. Ihana vauveliini <3
 
Toisaalta joo, se on ihanaa kun vauveliini roikkuu koko aika mussa kiinni, mutta silti. Luin että tässä vaiheessa lapsille alkaa tulemaan eroahdistusta, kun joutuu eroon vanhemmistaan. On se pieni vaan niin kiinni mussa, ettei mitään rajaa.
 
Valitus jatkuu. En pysty edes siivoamaan ilman, että pieni roikkuu perässä ja vinkuu kun pitäisi päästä syliin. Ainoa aika, kun pystyn siivoamaan tai edes tekemään mitään omaa rauhassa, on silloin kun pieni nukkuu. Eikä se nykyään enää edes nuku niitä monen tunnin päikkäreitä mitä ennen. Oma aika on aika piikillä... Ei sitä oikeastaan ole ollenkaan.
 
Jos asuisin yksin Alexsandran kanssa, se ei todellakaan haittaisi. Mutta kun tietää, että taloudessa asuu toinen aikuinen jolla on myös velvollisuus hoitaa lastaan; eikä tee näin, se v*tuttaa. Jos asuttaisiin Altsun kanssa kaksin, tietäisin ettei siinä ole ketään muuta auttamassa, niin tottakai kaikki olisi minun kontollani. Mutta nyt näin ei ole, joudun silti tekemään kaiken. En valita siitä, että "joudun" hoitamaan lastani, vaan siitä, kun isimies ei voi tehdä omaa osuuttaan kotona.
 
Kyllä se ottaa vähän hermon päälle, kun olen täällä 24/7 vauvan kanssa, joka on nyt muutaman päivän ollut todellinen känkkäränkkä. Hampaita tulossa ? En tiedä. Toivottavasti tämä menisi äkkiä ohi.
 
Tänään herättiin siihen, kun yläkerran naapurin TAAS jälleen kerran riitelee siellä. Ne on todella kovia tappelemaan. Siellä on myös lapsia, huutavat pomppivat ja karjuvat kuin mitkäkin hullut. Ihan kauheeta. Eihän siinä mitään, tapelkoot, mutta vähän hiljempaa pliis :D Ei ole kiva, kun meidän rytmit menee sen takia sekaisin kun yhdet tappelevat, päivin öin.

 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
Näihin tunnelmiin tänään. Maanantai ei ole mua varten ******.
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti