perjantai 17. tammikuuta 2014

Mama posee

 
 
Tilasin viime viikolla Jeans.fi sivulta vaatteita. Olen todella monesti pettynyt.. Niinkuin nytkin. Tämä ihana paita, näytti netissä oikeasti ihanalta ja juuri minun tyyliseltä. Avattuani paketin ja laitettuani paidan päälle, ilmeeni ei ollut mikään kummoinen. Hiki rupesi melkein virtaamaan, kun ajattelin; "voi v**** taas". Olen monesti katsonut netistä tätä kyseistä paitaa ja vain haaveillut siitä. Se todellakin näyttää netissä paljon ihanemmalta. Muunmuassa beban kohdalta tämä näyttää minun päälläni joltain jätesäkiltä. Ja nämä ovat taas minun omia mielipiteitäni. Saa tulla sanomaan oman mielipiteensä myös :)
Ja toiseksi, minun mielestäni tämä on aivan liian pitkä. Kun vertaa siihen nettikaupassa olevaan kuvaan. Ehkä siinä on mallina joku 2 metrinen muikkeli, ei voi tietää.
Nettikaupoissa on myynnissä niin ihania vaatteita, että tekisi mieli tilata vaikka kaikki (jos ois rahaa). Mutta monesti ne eivät olekkaan sitä mitä luullaan. Väärän värisiä, väärän mallisia, väärää kokoa jne. Siinähän pääsisi helpolla jos menisi vaan kauppaan ja kokeilisi, että vaate sopii itselle. Normi vaatekaupoissa ei välttämättä ole kuin niitä perus vaatteita. Netistä saa ostettua kunnon tyyli vaatteita, valinnan varaa löytyy.
 
Joopajoo, tässä nyt näitä ihania pikselimössöjä. (ette tiedäkkään miten paljon toivoisin kunnon kameraa!!) hahaha, ja sitä paitsi, nämä kuvat on itselaukaisulla otettuja... Pitäisköhän pyytää Krideä vähän useammin kuvailemaan, ettei kaikki mun kuvat ole tälläisiä mössöjä :D

 
 

 

 

2 kommenttia:

  1. Tuo paita on tosi hieno ja oikean pituinen myös. Itselleni kelpaisi, jos vain olisi erivärinen :). Muuten kiva blogi, kiva kun kirjoitat melkein joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) joo ainakin yritän kirjoitella usein, vähän vaan välillä jää kun on pieni vauva ja häslinkiä :p

      Poista