keskiviikko 15. tammikuuta 2014

HELP !

Uusi kuvanmuokkaus ohjelmani saapui jo jonkin aikaa sitten postiin. Haettiin se viime viikolla, enkä tosiaan osaa käyttäää sitä. Ensinnäkin se on englanniksi, en osaa kieliä ollenkaan.. Toiseksi, se vaikuttaa hirveen vaikealta. Minulla ei ole edes aikaa harjoitella sen käyttöä, kuin vain silloin kun Alexsandra nukkuu.
 
Tänään, sain harjoitella vähän aikaa ohjelman käyttöä, ja jes ! Onnistuin, edes jotenkin ! Ohjelman nimi on Adobe Photoshop Elements 11.
 
Mutta....
 
Onko ketään joka voisi neuvoa, miten saan kuvat sen kokoisiksi, että saisin niitä kuvia esim tänne blogin puolelle. Muokkasin hienosti kuvia, mutta ne ovat liian isoja (bloggerin mukaan).. Enkä jotenkin osaa tallentaa niitä niin, että ne näkyisivät ? Olenko tyhmä vai tyhmä kun en osaa ?
 
Onko jollain muullakin tämä kuvanmuokkaus ohjelma ? Opitteko nopeasti sen käytön, ja onko jotain vinkkejä tälläiselle aloittelijalle ?
 
Kiitos jo etu käteen kaikille jotka vaivautuvat auttamaan !
 
 
 
 
 


2 kommenttia:

 1. Kun valitset ylälaidasta valikon josta aukeaa tallennusvaihtoehdot niin sinun pitää muuttaa kuva jpg muotoon. En tiedä teitkö niin, mutta ainakin se pitää tehdä. Normaali photoshop ainakin antaa vaihtoehdon alentaa kuvan laatua ja minulla menee yleensä laadulla 8 ja se menee bloggerista läpi. Toisaalta olen myös ensin yleensä lightroomissa käsitellyt kuvan jo pienemmäksi, sillä minulla on blogikuvissa standardi koko.

  Joten en oikein tiedä oliko tästä apua. :D

  -Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajunnut, mutta täytyy jostain koittaa löytää tollanen kohta mistä pystyy muuttamaan kuvan muodon. Kokeilin jo, mutta en vielä löytänyt. uusi yritys kun on aikaa. Kiitos avusta :)

   Poista