sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Weekend

Nyt on tulossa tälläinen pikainen postaus vain, nimittäin kännykällä. En vain jaksa avata tietokonetta, liian vaivalloista. Nyt on Altsu saatu nukkumaan ja on maman ja dädin "laatu-aikaa" ( molemmat kännyköillä ) :D jep. Mulla on ollu tässä pientä kriisiä, mutta ei siitä sen enempää. Se menee kyllä ohi, kun on hyvät tukijoukot lähellä. Ja mikä parasta, maailman ihanin ja rakkain tytär!
    
        
    
Viikonloppu tuli ja meni, taas aivan liian nopeasti! Miksei viikonloput voisi olla pidempiä kuin arkipäivät! Nyt tulee taas tylsääkin tylsempi arki, joka on aina samallaista. Kride on töissä ja me Altsun kanssa täällä kotona. Onneksi päiviäni piristää muruseni rakkahin. Meillä on aina niin ihanaa :) 

        
Perjantaina rakas pikkusiskoni tuli yökyläilemään mun ja Altsun seuraksi. Oli taas ihan huippua viettää aikaa Sofian kanssa ! Ei me mitään ihmeellistä puuhailtu. Katseltiin leffaa ja.. Kyllä te tiedätte, siskojen keskisiä hupsutteluja :)
Lauantaina käytiin Kriden vanhemmilla kun anopillani oli synttärit. Syötiin ja hengailtiin jokusen aikaa siellä. 


Tänään on ollu rento hengailu päivä. Siivoskelin ja puunasin kämppää, noh ei se kyllä siltä enää näytä ! Huomenna uus siivous päivä luvassa. Käytiin ulkoilemassakin, joka virkisti mieltä, suosittelen! Vaikka kuinka tekis mieli vaan löhötä, niin kimpsut ja kampsut kasaan ja ulkoilemaan ! 


Sellainen pikapostaus! Oli pakko päästä vähän edes kirjoittamaan, muuten tulee morkkis!                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti