tiistai 18. helmikuuta 2014

Sairastupa

 
 
Viime postauksesta on jo melkein  viikko aikaa. Syy tälle pikku tauolle on se, että ollaan kaikki täällä vähän sairasteltu. Viime postauksessa kerroin itse olevani kipeä. Masutauti vaivasi. Noh perjantaina tauti iski Alexsandraankin ! Kuumetta oli lähemmäs 39 ja paska suoraan sanottuna lensi ! Illalla annoin nestemmäistä panadolia, ja ne tietysti tuli järkyttävänä oksennuksena ulos. Suoraan äidin päälle ja lakanoille, nice. Ja mikä parasta, ne olivat viimeiset särkylääkkeet. Onneksi Kride lähti varmuuden vuoksi apteekkiin hakemaan pienelle lääkettä, keskellä yötä. Me laitettiin Altsun pinnasänky meidän sängyn viereen. Koska äiti oli vähän paniikissa toisen oksentelusta. Sain itse mielenrauhan siitä, että pieni on lähellä, eikä omassa huoneessa. Mitä jos se oksentaakin yöllä, enkä kuule/näe sitä ? Eli ihan vain varmuuden vuoksi pieni nukkui kipeänä meidän huoneessa. Lähellä  vanhempia.

 
Yö ei tosiaankaan mennyt niinkuin elokuvissa ! Altsun mielestä oli vissiin niin jännää  nukkua äitin ja isin kanssa. Pienen oli aivan pakko kurkkia koko aika laidan yli ! Oli vähän spookya herätä keskellä yötä siihen, kun pieni tuijottaa ja virnuilee sängyssään. Kerran annoin maitoakin, ettei pääse nestehukka tulemaan. Vettä ei huolinut. Nesteytys on erittäin tärkeää kun pieni on kuumeessa, plus että oksentelee. Ja varmaan miljoona kertaa nuosin laittamaan tyttäreni takasin  selellään ja eikun uudestaan seisomaan. Onneksi tälläisiä öitä ei ole kuin tooooodella harvassa. Ja tästä lähtien, vaikka pieni olisi kipeä, en ota pinnasänkyä meidän sängyn viereen. Siinä ei kukaan nuku, paitsi isimies. Aamulla pienelle oli tullut joku ihme parantuminen !
 
Nyt tuli ajatuskatko.. Miten ihmisen muisti voi katkeilla näin pahasti ?! Yritän tässä miettiä, mitä tuli viikonloppuna tehtyä ? :D
 
Aaiivaan ! Meidän oli tarkoitus lauantaina käydä Kriden ukilla, mutta sairasteluiden takia jäimmekin vain kotiin. Kride lähti autotalliin tuunailemaan mun autoa ja me Altsun kanssa jäimme sohvalle löhöilemään. Onneksi ihana rakas pikkusiskoni tuli piristämään meitä <3
 Illalla oli meidän saunavuoro ja uskaltauduimme sinne. Se on meidän koko perheen yhteinen juttu ! Me kaikki nautimme saunomisesta ! Altsukin on niin  innoissaan jo hississä, kun tietää varmasti että "jes, nyt päästään saunomaan". Otimme pienelle kylpyammeen mukaan, siinä se pikkuinen istuskeli/riehui. Meno oli aikamoinen ! Illalla saunan jälkeen katselimme putousta ja rentouduimme.


 

 

 

 

  
 
Eilen oli Altsun kummitustäti kyläilemässä ! Käytiin ikeassa pyörimässä ja syötiin hodaria ;D Mun äitikin tuli iltapäivästä käymään. Muuten olikin taas semmoinen rento päivä. Ei liikaa tekemistä, mutta kuitenkin jotain.
 
Tänään on suunnitelmat  vähän hakusessa vielä. Autotalliin ? Kavereiden kanssa kahville ? Vaiko kenties molempia ?
 We see !
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti