lauantai 1. maaliskuuta 2014

Viikon katselmus

Voi tylsimys mua ! Mua harmittaa niin paljon, kun en enää joka päivä kerkeä/jaksa kirjottaa postauksia. Yhessä vaiheessa pääsin jo vauhtiin ja pidin välillä vain yhden päivän taukoja. Nyt niitä muutaman päivän taukoja tulee koko ajan. Pitäis saada taas itseä niskasta kiinni ja päästä taas tähän bloggauksen makuun. Laiskimusmaximus on vallannut mut ! Syyttäkää sitä. Tänään oon onneks ollu tosi tosi reipas, en blogin puolella, vaan kotona. Siivonnut ja puunannut koko kämpän taas ! Nyt joka puolella vaan kiltelee. Kyllä nyt kelpaa viettää viikonloppua siistissä kodissa. Yleensä siivoilen viikolla, että viikonloppuna voisi rentoutua. Mutta nyt on ollu taas melkeen joka päivä menoa, etten ole välttämättä ollut kotona kuin vasta illalla. Kridelläkin on nyt omia juttuja, niin mikäs sen parempi tapa kuluttaa aikaa yksinään, kuin siivoilla. Altsukin nukkui sopivasti sen ajan päikkäreitä.
 
 
Onko muita reippaita näin viikonloppuna ?
 
 
Mitäs meidän viikkoon sitten kuuluikaan ? Tuli nähtyä paljon mammoja ja vauvoja. hih, ylläripylläri. Ensinnäkin viikonloppu meni kaverin ja hänen vauvansa kanssa. Oltiin siellä koko viikonloppu, saatiin vähän "omaa" aikaa ja saatiin olla erossa miehistä ;p Maanantaina käytiin sellon kirjastossa, mammavauva miittingissä. Siellä on iso mesta, jossa voi vapaasti leikkiä vauvojen kanssa, ja sinne tosiaankin mahtuu paljon lössiä ! Tiistaina oli se neuvola/lääkäri, josta kirjoitinkin muutama päivä sitten. Keskiviikkona kaverini tuli vauvansa kanssa meille kuluttamaan aikaa. Kyllä, välillä se kotiäidin elämä on vähän tylsää ja jopa pelkkä kahvittelu silloin tällöin hyvässä seurassa piristää :)
Torstaina mentiinkin sitten vähän pidemmälle moikkaamaan kaveria ja Altsun boyfriendiä Oltsua. Pikkusilla on ikä eroa muutama kuukausi. Oltsu on kohta jo yks vee ! Mutta silti kaverit tuli hyvin toimeen. Pusuja jaeltiin ja kaverukset leikki sovussa. Välillä tietenkin oltiin liian kovakouraisia ja piti mennä väliin. Oltsu seurasi uljaasti Altsua joka paikkaan ja matki kaikkea mitä pikku prinsessa teki, haha :D On ne niin söpöjä yhessä <3
 
 
Ja nyt loppuun taas kunnon kuvasato ! Ja kertokaahan;
 
 
Mitä mieltä olette, että laitan paljon kuvia postauksiin ?
 
 


  
 
 
 


 
 


2 kommenttia:

  1. Ihana toi princess pipo :) mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ton kirpparilta, oisko h&m tai lindexin vanhaa mallistoa ? :)

      Poista