maanantai 7. huhtikuuta 2014

... kun äiti sairastaa

Nyt tälle mamalle on iskenyt kunnon flunssa ettei mitään rajaa ! Hengittäminen on vaikeeta, ja nukkuminen on yhtä tuskaa, varsinkin unen saanti..
On se niin erilaista sairastaa nykyään, kuin ennen lasta. Silloin sai maata koko päivän peiton alla ja katsella leffoja ja levätä vain. Nykyään pystyn lepäämään vain silloin kuin pieni on päiväunilla. Onneksi tänään ilmakin on noin synkkä ettei edes tee mieli mennä ulkoilemaan. Voidaan rötväillä kooko päivä sisällä !
 
 
 
Viikonloppu meni taas yhtä nopeasti kuin aina ennenkin. Lauantai pyhitettiin siivoukselle ja perheen kanssa ololle. Ihanaa vain rentoutua ja katsella leffoja sillä välin kun pieni nukkuu. Käytiin myös kävelyllä ja siinä samassa kahvilla. Illalla oli taas sauna vuoro, niinkuin joka viikko. Sunnuntaina oli rakkaan pikkuveljeni syntymäpäivät ! En voi uskoa, että pienen pieni veljeni on jo 15 ! Siis milloin siitä on niin iso kasvanut ?!
 

 
 
Niinkuin olette varmaan huomanneet, blogi innostukseni on taas laskenut. Jokin aika sitten mietin blogin lopettamista kokonaan, mutta jostain sain taas innostukseni takaisin ja kirjoittelin innokkaasti. Nyt tekstiä on tullut pari, tai yksi viikossa, liian vähän ! Antakaahan ihanat lukijat minulle vähän inspistä jostain, aiheita jotka teitä kiinnostaa, aiheita joista haluaisitte lukea ?
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti