torstai 24. huhtikuuta 2014

Ajan käytön ongelmia

Jepjep. Tulen taas jauhamaan tästä samasta ongelmasta. Minulla ei siis yksin kertaisesti aika riitä tämän blogin pitämiseen. Toivon, etteivät kaikki lukijat kaikkoa, koska tulen todellakin jatkamaan kirjoittamista. Näin pitkä tauko ei tule enään ikinä kuuloonkaan !
 
Ensi viikolla kerron enemmän näiden pitkien taukojen syyksi.
 
En ole ollut pariin viikkoon kotona melkein ollenkaan, joten sekin on yksi syy siihen, etten ole kerennyt edes avaamaan tietokonetta. Sitten tässä oli pitkät pyhät ja vietettiin pääsiäistä, joten eihän se nyt tule kuuloonkaan, että käyttäisin yhteisen aikamme koneella istuskellen. Toinen aika iso syy on se, että koneeni lagaa 24/7. En ymmärrä ollenkaan, mikä tähän on oikein tullut. Kuvien lataaminen kestää ikuisuuden ja internetin aukaiseminen toisen ikuisuuden. Ja olenhan jo aikaisemminkin kertonut, että kirjoitan vain silloin, kun Alexsandra nukkuu päiväuniaan. Ei hän sentään montaa ikuisuutta niitä nuku, joten joudun keskeyttämään kirjoittamisen melkein aina.
 
Onko muilla bloggaajilla ajan käytön ongelmia ? Kertokaa miten selviätte siitä ? Vinkit ovat todellakin tervetulleita ! :)
 
Nykyään näen aika usein kavereitani, käyn kahvilla jne. Viikonloput vietän perheeni kanssa tehden kaikkea kivaa. En kerkeä millään istumaan koneen ääressä. Tai no, jos jätän siivoamisen ja ruuan laiton jne niin silloin tietenkin pystyisin viettämään aikani koneella, mutta kun niin ei ole. En ymmärrä milloin musta on näin kiireinen tullut. Onkohan se tämä kesä joka on saanut muhun vähän liikettä. Ja onhan se totta, mieluummin kulutan aikani ihmisten kanssa kuin yksin kotona istuskellen.
 
 
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti