perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Pääsiäinen tuli ja meni. Matti myöhäisenä kirjoittelen näin jälkikäteen hieman meidän pääsiäisestä. Mitään ihmeellistä ja mahti pontikasta ei tapahtunut ja kuviakin on niukasti, mutta silti !
 
Perjantai päivä meni vain kotona ollessa, yö oli mennyt ihan pepulleen minun osaltani joten olen todella väsynyt. Taisin jopa pienet päikkäritkin ottaa, vahingossa. Lauantai kului Kriden vanhempien luona syöden hyvin. Muutama tunti sielläkin vierähti ! Ennen kyläilyä käytiin kuitenkin Seurasaaressa viettämässä perheen keskeistä laatu aikaa. Olin tehnyt oikein eväät mukaan, kaikille meille kolmelle. Päästiin nauttimaan ihanasta kesä säästä näin huhtikuussa.
 
Hahahhahaa, sunnuntaina siivoiltiin ja illalla saatiin hieno idea, lähdettiin grillaamaan ! Ensinnäkin etittiin makkaroita jokusen aika, ekalta huoltsikalta ne olivat loppuneet. Toisekseen, me ei löydetty hyvää grillaus paikkaa, koska lähdettiin kävelemään ihan väärään suuntaan. Kokeiltiin eka sytyttää tuli johonki ihan kämäseen paikkaan, jossa jotkut olivat aiemmin grillanneet. Ei saatu tulta aikaan. Käännyttiin ja mentiin oikeeseen grillaus paikkaan, jossa ei myöskään saatu tulta pysymään "hengissä", saatiimpahan sentään raakoja makkaroita ! Buhahhaaha, en enää ikinä lähe grillaamaan ilman oikeita välineitä !
 
Maanantaina mentiin sitten mun äidin ja hänen miehensä kanssa Luukkiin grillaamaan. Grillausta grillauksen perään. Nyt sentään onnistui ja saatiin maukkaita makkaroita ja lihoja, nam ! Altsukin tykkäs, sai temmeltää  ruohikolla lippis päässä. Syömisen jälkeen pienelle maistui uni ja saatiin vähän rentoutua ja pötkötellä auringossa :)
 
Siinä meidän pääsiäinen. Ei mitään ihmeellistä, mutta silti menoa ja meininkiä täynnä !
 
 


 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti