perjantai 20. kesäkuuta 2014

It´s a...

Kyllä vain, meillä oli torstaina 19.6 meidän pikkuisen rakenneultra.
Pieni kasvaa täydellisesti, ihan lasketun ajan mukaan. Söötti ja kaunis vauva kuulemma tulossa. Mitään poikkeavaa ei löytynyt, PAITSI jalkojen välistä !
 
Meille on tulossa POIKA ! Pieni BABYBOY !
Tätä onnen tunnetta ei voi edes sanoin mitata. Kaikki on täydellisesti ja kaiken sen lisäksi pieni tulokas on poika ! Aivan mahtavaa. Nyt meillä on molemmat <3 Täydellistä sanoisinko.
 
 
 Tämä mamma on hieman innostunut ja sen näkee myös vaate paljoudesta jota olen jo kerennyt haalimaan kasaan. Kaiken maailman ihanuuksia, en kestä <3 Mutta tarvitseehan babyboy vaatteita ettei palellu :) 
Ja sitten lopuksi vähän masun kasvua (kuva otettu sunnuntaina)
Potkut ja liikkeet tuntuu, vaikka istukka onkin edessä. Poitsu ei kuitenkaan ole yhtä vilkas kuin siskonsa aikoinaan masussa. Ehkä ihan hyväkin, koska nyt saan vielä sentään nukuttua eikä liikkeet kauheesti haittaa. Toivottavasti loppua kohden jäbä jatkais samaa rataa, ihan hissun kissun siis.
 

 
3 kommenttia:

  1. Onnea poikalupauksesta. :) Ihana vatsa, mulla oli aika samanlainen noilla viikoilla. Bongailin vaatteiden seasta monia samoja joita meidänkin pojulta löytyy/on löytynyt.

    VastaaPoista
  2. oi, onnea poikalupauksesta <3 :)

    VastaaPoista