perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kuulumisia !

Huh huh, pitkästä aikaa pääsin avaamaan koneen ja istahtamaan hetkeksi alas.
Meillä on koko aika kauhee meno päällä enkä ole tosiaankaan kerennyt edes avaamaan konetta. Kridellä on koko tämä kesäkuu lomaa, joten sekin on yksi syy miksei ole tullut kirjoitettua blogia. Plus tämä raskaus... ai että oikein ärsyttää tämä ainainen väsymys, päänsärky ja voimattomuus. Hyvä että voimat riittää Alexsandran ja kodin hoitoon. Jatkossakin menoa ja meininkiä riittää, en välttämättä kerkeä kirjottamaan usein, joten toivon kärsivällisyyttä tämän kesäkuun kanssa, kiitos :)
 
Tässä kesäkuun aikana on jo sattunut ja tapahtunut vaikka ja mitä. Oli synttärit, hautajaiset, häät, neuvolalääkäriä jne. Sitten tietysti jossain välissä on pitänyt tehdä jotain kivaakin perheen kesken joten ollaan käyty rannalla, shoppailemassa, syömässä, ulkoilemassa.. Niin joo, 3.6 meillä oli hääpäiväkin :)
 
Tästä RASKAUDESTA hieman. Tänään on menossa 18+5 eli puoliväli häämöttää jo ihan kulman takana. Neuvolalääkärissä kävin 18+2 ja kaikki hyvin. Tosin kerroin päänsärystäni joka on melkein joka päiväistä, syy on kuulemma niskoissani. Hierontaa ja lämmintä vaan niin pitäisi edes vähän auttaa..
 
Paino: 57,8 kg (57,4)
Verenpaine: 123/69
Kohdunpohjan korkeus: 15,5cm
Sydämensyke: 138
Liikkeet: +
 
Rakenneultra on ensi viikon torstaina enkä malttaisi millään odottaa ! Toivottavasti baby ei ole ujostelevaa sorttia ja näyttäisi, onko tyttö vai poika :)
 
 
Nyt hirrveesti kuvia menneiltä viikoilta, ENJOY !
 
 
Vauvamamma treffailua Koiramäen pajutallilla


 
 
Hengailua Luukissa
Luonnon tutkiskelua
PEACE ! ja dopplerilla vauvan kuuntelua.Maailman ihaninta <3 My LoVe ! Keinuminen on kivaa ! :)
Maailman kaunein <3
 
 
Olohuone ennen... ja jälkeen !

Oittaalla uiskentelua ja hengailua.
 


Huoltsikka hengari


 

 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti