lauantai 7. kesäkuuta 2014

Mammabloggaajien ystäväkirja

Sain jo jonkin aikaa sitten Heidiltä mammabloggaajien ystäväkirjan. Tämä on hauskamielinen tapa pistää kaikki mammabloggaajat kirjoittamaan jotakin itsestään ja saamaan tietoonsa uusiakin bloggaajia, ja jopa ystäviä ! Laitanpa minäkin tätä eteenpäin !

Blogimammojen Ystäväkirja.


Ojenna ystäväkirja yhdelle äitibloggaajalle, jolla se ei vielä ole ollut. Ilmoita ystäväkirjasta hänelle hänen blogissaan. Ei tarvitse kiittää ketään, jaa vain tietämyksesi kaikkien äitien kesken! Valitse osiollesi mieluinen väriteema ja muista kopioida kaikkien tiedot mukaan

Minä. Heidi 26.05.1993
Blogi. Heidi B / hheidib.blogspot.fi
Lapset. Aada 12.07.2013 & La. 2.12.2014
Paras raskausajan neuvoni. Ota rennosti ja muista tallentaa kameralle paljon masukuvia!
Paras vauvanhoito vinkkini. Kuulostele omaa lastasi. Kokeile eri vaihtoehtoja mikäli ensimmäinen ei miellytä. Hyvä ja oikea + molempia miellyttävä ratkaisu löytyy varmasti joka pulmaan!
Paras paikka saada neuvoja. Neuvola, mutta useinmiten jopa parempia neuvoja voi saada muilta äideiltä: kerhoista, puistoista tai netin kautta (facebook, foorumit, muiden mammojen blogit!!)

Minä. Susanna 30.11.1993
Blogi. The Moment of Our Love  / http://themomentofourlove.blogspot.fi/
Lapset. Alexsandra 22.06.2013 & La. 9.11.2014
Paras raskausajan neuvoni. Älä stressaa liikaa, koita nauttia ! Muista myös ottaa masukuvia, niitä on ihana katsella myöhemmin !
Paras vauvanhoito vinkkini. Muista, että jokainen vauva on yksilö. Älä vertaa omaa lastasi muihin, jokainen kehittyy omaa tahtia.
Paras paikka saada neuvoja. Olen facebookissa kahdessa ihanassa mamma ryhmässä, molemmista saa ihan mahtavia neuvoja, ihan kaikkeen ! :)Ojennan ystäväkirjan Emmille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti