tiistai 5. elokuuta 2014

Jo on aikoihin eletty !

Tosiaan, johan on aikoihin eletty. Heräsin tänään 7:50, jota ei ole tapahtaunut piiitkiin aikoihin. Syy tähän oli naapurin huutavat ja kiljuvat lapset. Jep, eli jos en herää oman lapsen huutoon niin sitten vaikka naapureiden. Ei ottanut yhtään päähän. Olen todella huono saamaan uudestaan unen päästä kiinni, joten makoilin jonkun aikaa sängyssä ja päätin nousta. Alexsandra varmaan nukkuu tuttuun tapaansa 10-11 asti. Hyvä puoli tässä on se, että saan itse ihan rauhassa heräillä, juoda kahvia ja jopa kirjoittaa blogia ! Pitkiin aikoihin ei ole tullut kuuloonkaan, että kirjoittaisin blogia tyttäreni ollessa hereillä, ehei ! Vaan kaikki huomio täytyy antaa hänelle. Pitäisikö oikein ottaa tavaksi herätä pari tuntia ennen Altsua ? Siinäpä vasta idea ! Jotenkin vain tykkään myös siitä, että saan nukkua pitkään ja hartaasti joten vaikea valinta.
 
 
Meidän vähän päälle 1v tyttö päätti eilen ryhtyä ihan vauveliksi ! Kävin eilen kellarista hakemassa valmiiksi poitsua varten leikkimaton ja laitoin sen jo valmiiksi lattialle odottelemaan. Voihan siinä toki isommatkin leikkiä ;)
 


Pakko hehkuttaa tännekkin ! Löysin kirpparilta aivan ihanan lebardi laukun. Mun on pitkään pitänyt hommata itselleni jotain, vain ja ainoastaan itselleni. Nyt löysin sen, uuden laukun ! Pakkohan toi oli hommata. <3 Tottakai ajattelin ensimmäisenä, että tonne mahtuu vaipat ja ruuat ja kaikki tarpeellinen :D Tää on perfect !

 
Viime postauksessa kerroin meidän lääkäri käynnistä ja Altsun korvatulehduksesta. Kuumeet on selätetty, mutta korvat näyttävät vaivaavan edelleen. Antibiootti kuuri on perjantaihin asti joten onhan tässä vielä päiviä aikaa parantua kokonaan. Tyyppi vois päivälläkin nukkua koko aika ilman mitään kitinöitä. Eilenkin nukkui kahdet päikkärit, yhteensä melkein kuusi tuntia ! Ja illalla ysiltä oli jo ihan valmis menemään nukkumaan. On se hyvä että toisella on hyvät unenlahjat.
 
Sunnuntaina pyörähti käyntiin raskausviikko 27 !
 
 
Tänään kaupoille pyörimään ja näen pitkästä aikaa rakasta pikkusiskoani <3
 
 
Ajattelin muuten kysyä, että haluaisitteko tänne blogin puolelle taikka sitten blogin fb sivulle lasten ja aikuisten vaatteita myyntiin ? Olen jo laittanu erinäisille kirppareille niitä, mutta olisiko täällä kiinnostuneita ? :)
 
 
 
 

 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti