tiistai 19. elokuuta 2014

Lebardia

Nyt on tällä mammalla tyyli laukku ja tyyli kengät ! Ja tottakai, lebardi kuosilla molemmat. Laukun löysin pari viikkoa sitten kirpparilta ja olen todennut sen just passeliks mulle. Sinne mahtuu omat tavarat plus myös Alexsandran, ja vähän jotain muutakin niiden lisäksi. Riittävän iso laukku liikkuvalle äidille, super hyvään hintaa. Aluksi mukana oli aina hoitolaukku, mutta se ei ole niin tyylikäs, että kantaisin sitä mielelläni joka paikassa mukana. Tätä laukkua kantaessani tunnen itseni naiseksi, tyylikkääksi äidiksi !

Kengät tilasin viime viikolla Elloksen sivulta, olihan nämä pakko ostaa koska olivat niin halvat ! Halvalla saa myös hyvää, vai onko joku erimieltä ? 
Laittaessani kengät jalkaan tunsin heti, miten hyvin ne istuivat jalkaani. Kokokin oli aivan oikea. Netistä tilatessa on vaikea arvioida kengän kokoa, jos ne onkin liian pienet tai liian isot. Nämä olivat täydelliset, ja niin mukavat jalassa ! Näillä kävelen mielelläni. Sopiihan nämä myös mainiosti laukkuni kanssa yhteen. 


Onko muita lebardi hulluja ? Mistä tilaatte/ostatte tällä kuosilla olevia tuotteita ?


4 kommenttia:

 1. aivan ihania!<3 mä rakastan leo kuosia ylikaiken!! Oon kade tuosta laukusta, harmittelen kun on kirppikseltä etten voi mennä ostamaan samanalaista :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että on muitaki hulluja ku minä ! :D noita samantyyppisiä/samanlaisia myydään monella sellasella kirpparilla missä on uusia tuotteitakin seassa ! :)

   Poista
 2. Täältä löytyy kans yks! On paitaa, takkia (tosin harmaassa värissä se, kuosi kuitenkin leo) ja oleskeluasua :) ihanat nuo kengät eritoten!

  VastaaPoista