keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sataa sataa ropisee.

Ulkona sataa vettä, myrskyää ja ukkonen jylisee. Mitä sitä voisi tehdä näin synkkänä päivänä. Ulos ei viitsisi mennä kauheella ukonilmalla. Kellään ideoita mitä pienen taaperon kanssa neljän seinän sisällä voisi tehdä ? Tälläinen synkkä kurja ilma vetää oman mielenkin niin matalaksi että ei oikein inpistä löydy. Telkkari ei pientä kiinnosta. Koko ajan ei jaksaisi leikkiäkkään, (tai äiti ei jaksa...) minnekkään ulos en halua edes autolla välttämättä lähteä.
Siivota voisin, mutta onko se sitten kivaa tekemistä näin sadepäivällä ? 
Ehkä me vaan löhötään lattialla ja leikitään lahnaa jos ei muuta keksitä :'D
Käytiin me sentään tänään jo kaupassa ja ulkoilemassa, että ei me sentään koko päivää sisällä olla oltu. Tää on vaan tosi väsyttävää lojua sisällä tekemättä mitään. Tuntuu tosi tyhmältä, kun nyt vois kerrankin vaan lepäillä ja olla kotona niin sitten ei jaksakkaan vaan olla. Ristiriitasta ! Sitähän se elämä on.

Mitä te teette kun myrskyää ja on tylsää ?

4 kommenttia:

 1. Voi eeei miten sulonen tyttö <3 niin ihana hymy :D toivottavasti keksitte jotain kivaa tekemistä ! :)

  VastaaPoista
 2. Sadepäivät on kyllä tylsiä. Mä koitan aina olla nenä kii ikkunassa, heti kun näyttää että sade lakkaa niin juostaan ulos että kerkeis ees hetken lapset purkaan energiaa.
  Onneks nyt syksyllä alkaa kaikenmaailmat kerhot yms. missä ollaan käytyä 3xvko aamupäivisin, niin aamupäivät menee kivuttomasti vaikka sataiskin.

  Muuten koitan sitten keksiä kaikkee pientä, tänään juurikin siivosin kun ei ollu mitään muutakaan tekemistä ;D välillä lähdetään shoppaileen yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sadepäivät on tosi tylsiä. varsinki ku sillon on vielä yleensä pimeetä nii huh huh että rupee väsyttämään. me ei käydä edes missään kerhoissa. onneks nyt on noita mamma kavereita ketä näkee sillon tällön. mäki lähtisin shoppaamaan jos vaan olis rahaa :p

   Poista