sunnuntai 31. elokuuta 2014

Linnanmäki.

Linnanmäellä taaperon kanssa raskaana, mitä mahtavin yhdistelmä, eikö ? 
Päästiin lauantaina linnanmäelle kolmeksi tunniksi ilmaiseksi äitini miehen kautta. Heidän työpaikka kustansi, joten tottakai mekin "änkesimme" mukaan. Jos totta puhutaan, niin aluksi en ollut kovinkaan innoissani, miksikö ? Ensinnäkin raskaana ei saa mennä melkein mihinkään laitteisiin. Joo tiedän, se on oma valinta meneekö vai ei, mutta minä en halua vaarantaa linnanmäen laitteiden takia omaa lastani. Miettikää nyt, syntymätön pieni vauva masussa joutuu kestämään ties mitä heilutuksia ja pahimmassa tapauksessa istukka irtoaa ja sen sitten tiedätte mitä siitä seuraa. Ja ne jotka on erimieltä kanssani niin antakaa anteeksi, tämä oli vain minun mielipiteeni, peace and love !

Onko muuten monia jotka on mennyt laitteisiin raskaana ? Miksi ? Päästiin me kuitenkin joihinkin laitteisiin Alexsandran kanssa ! Karuselli oli Altsun ensimmäinen laite johon hän pääsi ekaa kertaa elämässään. Voi sitä ihmetyksen määrää joka pienestä ihmisestä näkyi. Se ei ollut pelkoa, mutta ei myöskään iloa, toinen oli niin ihmeissään. Toinen laite johon pienen kanssa menin oli rekkaralli, brumm ! Voitteko kuvitella, että meidän pieni prinsessa oli ihan intopiukeena rekoista. Niinkuin kadullakin niin linnanmäelläkin rekat olivat ihan parhaita. Oi sitä hymyä ja iloa kun muru pääsi rekan kyytiin, tarrasi kaksin käsin ratista kiinni, heilutti ja sanoi samalla brummmmm. Sitten kun rekka lähti liikkeelle niin ilo vain kasvoi, meidän pieni <3 Viimeisenä käytiin Aan kanssa vankkuripyörässä; vauvojen "maailmanpyörä". Varovainen tyttömme ei oikein tykännytkään tästä vaan oli kauhusta kankeana ja rupesi itkemään hätäitkua. Onneksi pääsimme heti ekan pyörähdyksen jälkeen pois ja sain rauhoitettua Altsun. Käytiin me ehkä vähän syömässä myös jäätelöä ja pelaamassa arpapelejä, mitään voittoja ei tullut mutta ei se ollut mikään yllätys, 

Oli meillä ihan kivaakin alkukangertelun jälkeen. Aluksi ajattelin vain, että meillä tulee olemaan todella tylsää kun ei päästä melkein mihinkään laitteisiin, mutta toisin kävi. Oli kiva vain katsella ja välillä istuskella ja jutella äidin kanssa niitä näitä. Altsukin viihtyi ihan hyvin, väsymys kuitenkin tuli loppua kohden ja oli aika lähteä. 


Minä, pikkusiskoni ja Altsu karusellissa, jee !

Äiti ja tytär hehkeenä !

Kuvaaja on hienosti jättänyt kuvasta kengät pois.. MUR !

Rekkarallia brummmm !

Alexsandra ihan paniikissa äidin sylissä <3

Kyllä taaperoillakin voi olla linnanmäellä kivaa ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti