tiistai 2. syyskuuta 2014

Toppaa talveksi.

Nyt on vuorossa talvihaalarin esittelyä. Olen etsinyt jo kesästä asti Alexsandralle toppahaalaria, tuloksetta. Kriteereinä oli, söpö, lämmin, kokoa 86 ja mielellään ticket to heaven merkkinen. Ticketin pukuja kun on kehuttu maasta taivaaseen kaikkialla niin tottakai nyt meidänkin prinsessalla täytyy sellainen olla. Uutena en kuitenkaan raaskinut ostaa, koska niiden hinnat hipoivat pilviä. Uudesta pyydetään reilusti yli satanen, joka on reilusti yli meidän budjetin.

Tein facebook kirpparilla vähän aikaa sitten todella hyvän löydön ! Ihana vaaleanpunainen toppahaalari, karvahupulla ja sain sen 50e !! Mielestäni todella hyvät kaupat aivan kuin uudesta puvusta. Pukua on käytetty vain yhden talven ja enimmäkseen rattaissa istuen, joten kulumia eikä likaa ole. Koko on 86 eli juuri sopiva ja kestää koko talven. Rakastuin tähän pukuun heti ja onhan se nyt todella söpö, varsinkin Altsun päällä <3 


Mitä tykkäsitte ? Joko teille on hankittu talveksi haalari, minkälainen ? Onko muuten muitakin jotka hyödyntävät kirppareita ja kierrättämistä vaatteissa ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti