tiistai 26. elokuuta 2014

Unelmia

Jokaisella on varmasti unelmia, eikö niin? Niitä ei välttämättä ole montaa, mutta yksikin unelma antaa inspiraatiota elämään. Joskus unelmat voivat käydä toteen. Unelmat myös vaihtuvat elämäntilanteen muuttuessa, tai muuttavat vain hieman muotoaan. Kirjoitan päällimmäisenä olevia unelmiani, jotka toivottavasti joskus vielä toteutuvat.


Omakotitalo; Iso omakotitalo olisi ihan parasta. Miettikää nyt, monta makuuhuonetta, isot oleskelutilat, oma sauna, iso piha, plussana autotalli ja kaikkea mitä vaan omakotitalossa voi olla. Vielä joskus me asutaan ihan ikiomassa kodissa !

Matkailu; Vaikka olenkin maailman pahin kotihiiri, tykkään myös matkustella. Haaveissa olisi ulkomaanmatka oman perheen kesken jonnekkin lämpimään, vaikka Kreikkaan. Mikä olisikaan ihanempaa kuin loikoilla auringon lämmössä omien rakkaiden kanssa ja nauttia.

Kunnon ammatti; Äly minulla kyllä riittäisi, mutta ikinä en ole löytänyt sitä inspiraatiota lukemiseen. Koulun penkillä istuminen ja kirjojen pänttääminen ei ole minun heiniäni. Ehkä saan kunnollisen ammatin ilman pänttäämistä ? Kaikesta saa haaveilla. Kun valmistun lähihoitajaksi voin siitä sitten kouluttautua pidemmälle jos minulta löytyy motivaatiota. 

Lottovoitto; Kukapa ei haaveilisi lottovoitosta ? Rahalla ei saa onnea, mutta se auttaa tässä synkässä kurjassa maailmassa !

Pitkä onnellinen elämä; Kyllä, haaveilen eläväni pitkään, jotta saan olla rakkaideni kanssa mahdollisimman paljon. Elää onnellisesti ja nauttia elämästä. Toivon pysyväni terveenä ja samaa toivon myös lapsilleni, perheelleni, kaikille läheisilleni. Elämästä pitäisi ottaa kaikki irti ja lopettaa turhat synkistelyt !

Pitkät paksut hiukset; Vähän myös ulkonäkö juttuja. Olen todella pitkään haaveillut pitkistä paksuista hiuksista, turha värjääminen ja hiusten huonona pitäminen ei ole auttanut asiaa. Kuitenkin toivon että nämä vielä joskus kasvavat pitkiksi hulmuaviksi hiuksiksi <3

(melkein) Fittnes kroppa; En ikinä halua sellaista kunnon fittnes kroppaa itselleni, mielestäni ne ovat kauhean näköisiä. Vähän lihasta, niin että käsissä haba näkyy, vatsat ja peppu timmiksi ! Tämä projekti on mahdollista aloittaa ensi vuoden alussa.Mitä unelmia teillä rakkaat lukijat on ? :)


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa erittäin hyviltä haaveilta ja moni aivan toteutus kelpoisia! :) Itselläni on vähän samansuuntaisia: haaveilen omakotitalosta, missä on tilaa itsellä ja lapsella(/lapsilla) telmiä, koirasta, siitä, että sivutoimisesta työstäni (Aloe vera- työ) tulisi se päätoiminen, lihaksikkaamasta kropasta... Onhan noita. Unelmat on ihania ja ne tekevät arjesta mielekkäämmän! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus pääsen toteuttamaan joitakin :) omakotitalo on aika perus mistä monet haaveilee ja joku sellanen ammatti mistä oikeesti tykkää eikä se tunnu pakko pullalta. Aivan totta toi vika lause <3

   Poista
 2. Mies olisi mukava saada, mennä joskus naimisiin, päästä AMKhon ensi kuussa ;) Myös hyvä työ on haaveena vielä!

  VastaaPoista